Дропшипінг як один з варіантів роботи інтернет-магазину: переваги та недоліки
 

Як відкрити бізнес №1 з Дропшиппінгу в Україні? З виробником безпосередньоДропшиппінг, або інакше кажучи, договір прямого постачання – являє собою якусь модель у підприємництві, її основна суть полягає в тому, що у посередника немає необхідності мати певні запаси товарів у себе на складі, потрібний товар він замовляє у виробника, коли в нього вже є замовлення та, відповідно, оплата. Або інакше, посередник передає замовлення виробнику, який у свою чергу відправляє товар покупцю, а потім нараховує комісійну винагороду дистриб'ютору. ... Читать дальше »

Коментарі(0)

 Як організувати невеликий офіс у стилі ЛОФТ?Не кожна компанія може орендувати просторе приміщення, досить часто трапляється так, що доводиться задовольнятися тим, що по кишені. Але це зовсім не означає, що в невеликому приміщенні не можна створити зручні умови для всіх працівників. А навпаки можна зробити офіс у стилі ЛОФТ, який буде не тільки красивим, але й функціональним. Важливо правильно підійти до цього завдання і тоді з'явиться можливість облаштувати навіть крихітний офіс практично і функціонально. Насамперед варто розуміти, що для організації маленької кімнатки, найкраще виготовити меблі за вашими параметрами. Звичайно, можна заощадити і купити модульні меблі, але тоді ваша ідея створення гармонійного простору, точно приречена на провал. ... Читать дальше »


Як вибрати стільницю для обіднього столу для кухні?Сучасна кухня є в першу чергу фасадом меблів, фартухом і, звичайно ж, стільницею. Саме ці три складові створюють цілісну картину інтер'єру кухні. Добірка меблів та фартуха відбувається спочатку з естетичної точки зору, а вже потім – функціональною. Зі стільницею все інакше, вона повинна в собі поєднувати всі важливі властивості. Здавалося б, що її зовнішній вигляд не повинен особливо хвилювати людину, але ні, настрій кухаря вкрай важливий під час приготування їжі. Тому, щоб забезпечити собі позитивний настрій, потрібно дуже уважно підійти до вибору кухонної стільниці в естетичному плані. ... Читать дальше »


Як вибрати стіл для кухні в стилі лофт? ПорадиВибрати стіл на кухню завдання просте і нехитре - так здається на перший погляд. Насправді ж, його функції залежатимуть від безлічі факторів: в першу чергу від розмірів самої кімнати, чи є в будинку крім кухні окрема їдальня, якого робоча поверхня кухонного гарнітура. У цій статті ми розглянемо два варіанти, з якими найчастіше стикаються люди: ... Читать дальше »


Як вибрати диван у дитячу кімнату? ПорадиДиван у дитячій кімнаті – це не тільки місце для сну та відпочинку дитини, а й постійний куточок для активних ігор. А якщо диван може трансформуватися в повноцінне ліжко, то це додатковий плюс. Дитячі дивани та ліжка завжди ретельно обирають батьки, а виробники намагаються врахувати усі важливі деталі. ... Читать дальше »


Глянцева поверхня: куди і як вписати блискучі меблі? ПорадиЯкщо ви вважаєте, що глянсові поверхні меблів виглядають вульгарно або несмачно, то хочемо з вами трохи посперечатися. Потрібно просто вміти правильно і коректно вписати глянець в інтер'єр кімнати, тільки тоді він здатний покращити настрій і радувати очі господарів щодня. ... Читать дальше »


Як встановити Дзеркало Правильно в Квартирі По Феншую?Не для кого ні секрет, що за допомогою дзеркал дизайнери намагаються візуально збільшити місце приміщення, приховати його основні недоліки і навіть змоделювати форму кімнати. Але якщо вірити вченню феншуй, то дзеркальні поверхні є не лише предметом меблювання, а й потужним засобом для перерозподілу енергії, вони здатні покращити та очистити атмосферу в приміщенні. Чи готові притягнути в будинок щастя і примножити успіх? Тоді ділимося з вами секретами стародавньої філософії феншую. ... Читать дальше »


Як оформити передпокій у стилі Лофт?На сьогоднішній день стиль лофт став популярним не лише в обробці промислових будівель. Груба цегляна кладка, практично відсутність декорацій, відкритість комунікацій та проводів, специфічне меблювання – все це може стати частиною інтер'єру в передпокої будь-якого будинку. Цей стиль підкорює серця неординарних особистостей своєю брутальністю, сильним характером та справжньою простотою. Лофт досить важко реалізувати, так як колірна гама обмежена стилем, а щоб підібрати гармонійні меблі, потрібно витратити чимало часу. Але воно того варте, виконати коридор у стилі лофт зможе кожен. ... Читать дальше »


Як оформити стильно невеликий житловий простір ?Чому краще віддати перевагу: повноцінному ліжку або компактному розкладному дивану, тримати речі в комоді або шафі, і як вчинити, якщо місць для зберігання речей дуже мало, а накопичилася їх величезна кількість? Напевно, кожен стикався з такою ситуацією, коли перебуваєш у двох ідентичних за плануванням квартир, ... Читать дальше »


Як правильно доглядати за шкіряними меблямиВироби зі шкіри вимагають особливої уваги і трепетного догляду, на щастя, існує кілька простих правил, дотримуючись яких, ваші шкіряні меблі будуть мати чарівний вигляд протягом багатьох років. І сьогодні наша команда Art-Puf на прикладі невеликої статті спробуємо визначити які бувають джерела забруднення і як їх вирішувати, що поїхали? ... Читать дальше »


« 1 2 3 4 5 ... 14 15 »