0
1203
Admin

Як встановити Дзеркало Правильно в Квартирі По Феншую?

Як встановити Дзеркало Правильно в Квартирі По Феншую?Не для кого ні секрет, що за допомогою дзеркал дизайнери намагаються візуально збільшити місце приміщення, приховати його основні недоліки і навіть змоделювати форму кімнати. Але якщо вірити вченню феншуй, то дзеркальні поверхні є не лише предметом меблювання, а й потужним засобом для перерозподілу енергії, вони здатні покращити та очистити атмосферу в приміщенні. Чи готові притягнути в будинок щастя і примножити успіх? Тоді ділимося з вами секретами стародавньої філософії феншую.

 
 
 
 
 
 
 
Отражение без искажений
 
Дзеркало – саме той предмет, який дозволяє побачити себе збоку таким, яким бачать вас усі навколишні. Дивлячись на себе у відображення, ви бачите свою другу сутність, вибираєте одяг, формуєте свій зовнішній вигляд. Саме тому дуже важливо, щоб ваше дзеркало було без вад, не мало чорних плям, подряпин, навіть декоративні наклейки або малюнки неприйнятні у феншуй. Все те, що може спотворити ваше відображення, має бути усунене. Також дзеркала відмінно доповнюють стиль Loft
 
За вченням феншуй, дзеркало завжди має бути в ідеальному стані, поява на ньому плям, відбитків пальців або бризкання води категорично заборонена. Педантичні господині можуть похвалитися відмінним виконанням головного правила. Очищати дзеркало потрібно не в момент генерального прибирання, а відразу, виявивши забруднення на дзеркальній поверхні. У вас під рукою завжди має бути чиста ганчірка та спеціальний засіб, щоб якнайшвидше усунути неприємність.
 
дзеркало у передпокій
 
дзеркало у спальні
 
дзеркало підлогове по феншу
 
маленькі дзеркала у вітальню
 
Дзеркальна пам'ять
 
Згідно з феншуй, дзеркало поглинає енергію, а не просто відбиває її, саме тому вважається, що всі дзеркала мають свою особливу пам'ять. Потрібно уважно ставитися до предметів старовини, якщо ви не впевнені у їхній історії. Звичайно, якщо вам вдалося купити шикарні антикварні меблі зі вставками дзеркал, не потрібно боятися дивитися в них зайвий раз, а просто поміняйте старе скло на нові.
 
Правильні параметри
 
Дзеркала великих розмірів обов'язково повинні мати правильну геометричну форму, це може бути квадрат, коло чи овал – не важливо. А ось невеликі та вузькі дзеркала, що складаються з декількох деталей, краще розміщувати там, де вони відображатимуть лише світло. Дивитись на себе у дзеркало, яке розрізає ваше відображення на кілька частин, несприятливо для внутрішнього світу. Відповідно до феншуй, таке відображення може призвести до внутрішнього занепокоєння, накопичення негативу та втрати гармонії.
 
Де краще розмістити дзеркало?
 
Філософи феншуй відносять дзеркала до водної вірші, це означає, що дзеркальна поверхня здатна очистити будинок або квартиру від усього поганого, а світло, що відбивається, робить атмосферу спокійною і розслабленою. Якщо раптом відчувається негатив чи занепокоєння, внутрішній дисбаланс, потрібно повісити дзеркало, але не будь-де, а в певному місці.
 
Дзеркало на повний зріст – ідеальний варіант для коридору та передпокою, до того ж це досить зручно, адже кожен хоче оцінити себе перед виходом на вулицю. Правильне розташування дзеркала тут – збоку від вхідних дверей. У жодному разі не можна розміщувати його навпроти входу, тому що таким чином ви випускаєте всю енергію назад, а значить, позитивного впливу від дзеркала не чекайте.
 
дзеркало передпокій
 
дзеркало та пуф у передпокої
 
дзеркало у вітальні
 

Дзеркальні поверхні, що знаходяться у вітальні, подвоюватимуть усі позитивні емоції. Тому доцільно розмістити їх так, щоб у них відбивалася улюблена картина, фотоколаж, квіти, все те, що дарує позитивні емоції.

Щоб бути завжди в хорошому психо-емоційному стані, намагайтеся щоб ваші дзеркала не відображали негативні картини реальності: ремонт, що затягнувся в сусідній кімнаті, вид на будівництво або сміття з вікна будинку.

Досить обережно потрібно бути з дзеркалами в спальній кімнаті, або вітальнею, якщо ви там часто занурюєтеся в сон. Якщо вас мучить безсоння – перевірте, чи не відбиваєтеся ви під час сну у дзеркалі. Справа в тому, що дзеркало може створювати особливу напругу, яку людина максимально відчуває у розслабленому стані. Вирішити проблему можна перемістивши дзеркало в інше місце, якщо це зробити неможливо з будь-яких причин, то просто під час сну перекривайте дзеркальну поверхню ширмою або затемненою тканиною.

 
Не перестарайтеся
 
Одне з найважливіших правил при декоруванні приміщення свідчить: одне дзеркало на одній стіні. У принципі, велика кількість дзеркальних поверхонь варто уникати. Встановивши дзеркала, один навпроти одного, ви ризикуєте створити потужну виснажуючу енергетику в приміщенні.
 
Дзеркало Багуа
 
Талісман Багуа – це найсильніший символ філософії феншуй. Він має вигляд правильного восьмикутника, у центрі якого знаходиться маленьке кругле дзеркало. Цей символ вигадали, щоб уберегти будинок від негативної енергії сторонніх людей. Таке дзеркало не можна розміщувати в оселі, зазвичай його вішають на вхідні двері із зовнішнього боку або на вулиці. Знайти та купити дзеркало в стилі ЛОФТ в Україні від виробника Ви зможете купити в компанії Арт-Пуф
 

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: