0
902
Admin

Як оформити передпокій у стилі Лофт?

Як оформити передпокій у стилі Лофт?На сьогоднішній день стиль лофт став популярним не лише в обробці промислових будівель. Груба цегляна кладка, практично відсутність декорацій, відкритість комунікацій та проводів, специфічне меблювання – все це може стати частиною інтер'єру в передпокої будь-якого будинку. Цей стиль підкорює серця неординарних особистостей своєю брутальністю, сильним характером та справжньою простотою. Лофт досить важко реалізувати, так як колірна гама обмежена стилем, а щоб підібрати гармонійні меблі, потрібно витратити чимало часу. Але воно того варте, виконати коридор у стилі лофт зможе кожен.

 
У багатьох стиль лофт асоціюється з чимось холодним і грубим, але у дизайнерів своя думка з цього приводу. Вони примудряються за допомогою аксесуарів та освітлення зробити стиль таким, щоб він відкрився погляду з нового боку.
 
 
 
 
Обробка стін
 
Найактуальніше рішення при оформленні стін коридору – це класична цегляна кладка. Якщо подивитися на фото різних дизайн-проектів, можна помітити, що такий декоративний прийом присутній практично в кожному з них.
 
Щоб здешевити ремонт, при цьому максимально точно передати атмосферу лофта, можна замінити цегляну кладку 3D шпалерами.
 
Якщо цегляна кладка не до душі, то завжди можна знайти альтернативу і оформити коридор за допомогою звичайного бетону. Але в цьому випадку не варто забувати про спеціальне покриття поверхні, яке захищатиме бетон від швидкого руйнування. Якщо стіни в коридорі обшиті гіпсокартоном або добре оштукатурені, то на допомогу прийде фактурна фарба, що імітує бетон.
 
 
 
 
передпокій та лофт
 
 
передпокій у стилі мінімалізм
 
як оформити передпокій у стилі loft
 
 
 
 
Вибір меблів
 
Стиль лофт передбачає виключно строгі меблі з металу чи дерева. Текстура може бути будь-яка, головне – щоб вона виразно виявлялася. Маленький передпокій обов'язково має бути задекорований дзеркалом, бажано високим ростовим. Поверхня, що відображає, візуально розсуне стіни, тим самим збільшить простір. Для практичності та завершеності інтер'єру встановіть м'який пуф або барний стілець на довгих ніжках. Підкреслити сильний характер індустріального стилю можна за допомогою великих підвісних ламп, таких як раніше, використовували на великих мануфактурах. Всі металеві аксесуари (годинник, фоторамки, вішалка) будуть доречними, головне не перестаратися з їх кількістю. Наша компанія Art-Puf займається виробництвом меблів у такому напрямку у нас Ви зможете знайти полички в стилі лофт, стелажі та багато чого іншого.
 

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: