0
1986
Admin

Як організувати невеликий офіс у стилі ЛОФТ?

 Як організувати невеликий офіс у стилі ЛОФТ?Не кожна компанія може орендувати просторе приміщення, досить часто трапляється так, що доводиться задовольнятися тим, що по кишені. Але це зовсім не означає, що в невеликому приміщенні не можна створити зручні умови для всіх працівників. А навпаки можна зробити офіс у стилі ЛОФТ, який буде не тільки красивим, але й функціональним. Важливо правильно підійти до цього завдання і тоді з'явиться можливість облаштувати навіть крихітний офіс практично і функціонально. Насамперед варто розуміти, що для організації маленької кімнатки, найкраще виготовити меблі за вашими параметрами. Звичайно, можна заощадити і купити модульні меблі, але тоді ваша ідея створення гармонійного простору, точно приречена на провал. Є кілька рекомендацій, якими краще скористатися, щоб підібрати потрібні меблі для вашого мініатюрного офісу. Організація великого та маленького простору, звичайно ж, різна, але принципи однакові. Найперше, що необхідно зробити – це провести зонування:

 
 
 
 
 
 
 
  • приймальне приміщення, де ви зможете наодинці, в тиші провести зустріч, переговорити зі своїми партнерами;
  • - Робоча частина, де зосереджено весь персонал фірми;
  • - Кабінет безпосередньо голови фірми, керівника;
  • - Обов'язковий момент – зона відпочинку.
 
У великому офісі зонування можна уявити легко. У маленькому немає можливості виділити окремі кімнати чи приміщення. Тому поділ на зони відбуватиметься умовно, найпростіше це зробити за допомогою функціональних меблів. Вибір офісних моделей меблів – делікатний момент, дуже важливо приділити йому особливу увагу. Розміщення робочих місць всіх співробітників має бути непросто комфортним, а й затишним, неприпустимо перенасичення меблями, оскільки, нагромадження погано позначатися продуктивність праці. Великі предмети декору тиснуть на інтер'єр, наголошуйте на легких, світлих, прозорих текстурах, вони візуально збільшать простір, зроблять його ширшим. Функціональність меблів стоїть у пріоритеті, вибирайте так, щоб будь-який предмет мав можливість виконати відразу кілька призначень, але при цьому займав мінімум місця. У цьому випадку досить зручними вважаються меблі-трансформери, наприклад, в зоні керівника можна розмістити стіл, який матиме кілька висувних елементів.
 
 
Функціональність невеликого простору можна підвищити, використовуючи одне приміщення одночасно кількох завдань. Зону релаксу чи відпочинку можна поєднати, наприклад, із кухнею. А щоб переговори пройшли успішно, досить просто поставити стіл-трансформер у робочій зоні і оточити його офісними меблями, будь-якою ширмою.
 
Офісний стіл – головний елемент у будь-якій справі
 
Саме письмовий стіл насправді грає велику роль у будь-яких робочих моментах. Виходячи з того, який вид роботи проводитиметься за цим предметом меблів, робиться його вибір. Як би не хотілося, але в невеликому офісі неприпустимі великі моделі, тому віддавайте перевагу максимально ергономічному столу, який буде просто комфортним у роботі. Якщо робота ведеться виключно за ноутбуком, то звичайний офісний стіл стане ідеальним варіантом. Якщо ж передбачається робота ще й із паперами, тоді кутова конструкція столу дозволить заощадити простір. Кутовий стіл створений для маленьких приміщень, що дозволяє максимально ефективно використовувати простір, при цьому займає мінімум місця. Тому, облаштовуючи мініатюрний офіс, варто мати у своєму розпорядженні кілька таких столів.
 
Великою популярністю також користуються пересувні тумби, високі, що мають безліч висувних скриньок. У такому предметі меблів успішно зберігають офісну документацію та інші потрібні предмети, а у разі потреби, його переміщують у будь-яке місце. Спеціальна техніка та апаратура розташовується на невеликих тумбочках без зайвих ящиків, а просто з відкритими поличками.
 
офіс лофтовий
 
офісний лофтовий стиль
 
офіс у стилі хай тек
 
Мобільні перегородки – незамінна річ у кожному офісі
 
Нестаціонарна перегородка – це найкраще, що можна вигадати для мініатюрного офісу, адже вона дозволяє відокремити кожного працівника, створити йому особисте місце. А для раціональнішого використання простору, можна перегородку обладнати додатковими поличками або шафами, що також підвищить функціональність будь-якого робочого місця. Перегородкою також може бути шафа, але не забувайте, що вона повинна бути високою і компактною. Його місткість повинна досягатися за допомогою висоти, а не ширини, якщо є можливість, то даний предмет роблять до самої стелі приміщення. Звичайно, низьким співробітникам буде нелегко дістатися найвищих полиць, але й зберігати там можна менш затребувані речі. Перегородками можуть служити стелажі або смарт-бокси (невеликі кубики, які розставляються за власним бажанням).
 
Зона відпочинку - обов'язкове місце в офісі
 
Всі ми знаємо і пам'ятаємо чудовий вислів британського підприємця: «Щоб працювати продуктивно, потрібно не менш продуктивно відпочивати». Саме тому зона релаксу повинна бути в будь-якому офісі, навіть найменшому. Габаритний диван або крісла будуть погано виглядати, тому віддаємо перевагу безкаркасним меблям і невеликим стільчикам. Зверніть увагу на крісло-грушу, воно займає дуже мало місця, перенести мішок можна в будь-який куточок кімнати, при цьому розслабитися в ньому не гірше, ніж на повноцінному дивані. Мініатюрний офіс - зовсім не привід для розладу, навпаки можливість проявити свою фантазію. Будь-яке невелике приміщення можна зробити затишним і зручним для продуктивної роботи.

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: