0
883
Admin

Як правильно доглядати за шкіряними меблями

Як правильно доглядати за шкіряними меблямиВироби зі шкіри вимагають особливої уваги і трепетного догляду, на щастя, існує кілька простих правил, дотримуючись яких, ваші шкіряні меблі будуть мати чарівний вигляд протягом багатьох років. І сьогодні наша команда Art-Puf на прикладі невеликої статті спробуємо визначити які бувають джерела забруднення і як їх вирішувати, що поїхали?

 
 
Правило 1 Найкраще лікування - профілактика
 
  • Уважно огляньте місце, де розташований шкіряний виріб. Для того щоб натуральне покриття через деякий час не видозмінилося і не всохло, відстань між ним і будь-яким опалювальним приладом (батарея, піч, інфрачервоний або керамічний обігрівач) має бути не менше 2-х метрів. Також негативно позначиться на шкіряному дивані або кріслі постійне знаходження під прямим сонячним промінням.
  • Вечірні посиденьки з келихом улюбленого напою або постійні пікніки недоречні на шкіряних виробах, особливо якщо вони мають світлу оббивку.
  • Бережіть свій шкіряний виріб від пухнастих улюбленців. Натуральний шкіряний диван - не найкращий вибір вашого вихованця для точки кігтів.
  • Шкіряні меблі потребують щотижневого догляду за собою. Одним із методів видалення забруднень може стати звичайний пилосос зі спеціальною м'якою насадкою. Природно, з його допомогою неможливо усунути плями або засохлий бруд, але регулярне прибирання оббивки запобігає засолюванню і забиванню пір шкіряної поверхні.
  • Будьте уважні з неякісним одягом та постільною білизною, які можуть зіпсувати тон ваших меблів. Дешеві фарби, якими пофарбували текстиль, досить складно виводяться зі шкіряних поверхонь, особливо світлих відтінків.
  • Щоб максимально захистити шкіру від пересихання та старіння, необхідно 2 рази на рік обробляти її спеціальними засобами. Якщо знехтувати цим правилом, поверхня може потріскатися, і тоді відновити виріб буде вкрай складно.
собаки та шкіряні дивани
 
 
Правило 2 Засоби для догляду за меблевою шкірою
 
Підібрати засіб догляду за вашим виробом максимально точно зможе виробник даних меблів. Тільки люди, пов'язані з виробництвом, знають, з якого типу шкіри були виготовлені м'які меблі, а отже, підкажуть, якими спеціальними засобами можна обробити поверхню, а якими суворо заборонено.
 
Важливо, при будь-яких видах забруднення в жодному разі не використовувати відбілювачі, мильні розчини і будь-які засоби для виведення плям, а також неприпустимо застосування абразивних порошків.
 
Якщо ви помітили невелику подряпину або тріщину, то найкращим рішенням стане покупка рідкої шкіри у спеціалізованих магазинах, склад цього затягує дрібні «рани» виробів. Якщо ви використовуєте засіб вперше, то краще протестувати його на прихованій від очей ділянці, наприклад, ззаду або знизу сидіння.
 
дитина розмалювала диван ручкою шкіряний.
 
Правило 3 Швидка допомога
 
Оббивка з натуральної шкіри досить примхлива до будь-яких видів забруднень. Тому, якщо пляма буде знаходитися на поверхні довгий час, то позбутися її буде складніше, ніж вивести нову свіжу цятку. Помітивши забруднення на шкірі, приступайте до усунення цієї проблеми негайно.
 
Жир чи олія. Якщо на диван або крісло було пролито масло або втрачено жирний продукт, то варто промокнути поверхню чистою серветкою або бавовняною тканиною. Далі уражене місце присипають борошном, сіллю або тальком. Дані засоби вберуть у собі більшу частину масла або жиру, при цьому позбавлять поверхню неприємного запаху.
 
Жувальна гумка. У цьому випадку найпростішим та ефективнішим способом стане заморозити жуйку за допомогою льоду. Але, в жодному разі не намагайтеся її зняти лезом, ножем та ножицями, або розм'якшити за допомогою фена.
 
Барвисті напої. При попаданні кави, чаю або вина на натуральну шкіру, слід якнайшвидше змахнути рідину з даної поверхні. Важливо різко струсити краплі напою, а чи не протерти його. Для видалення залишків скористайтеся спеціальними засобами. Якщо такого засобу не виявиться під рукою, то на забруднене місце можна нанести невеликий шар піни. Залишіть його на нетривалий час, а потім видаліть залишки вологою губкою. Найголовніше в цьому випадку не дати напою в'їстись, тому дійте блискавично.
 
Кулькова ручка та фломастери. Дані сліди видаляються зі шкіряних меблів легко, а головне швидко завдяки звичайному розчину спирту. Нанесіть на ватний диск і протріть забруднене місце.
 
 
Правило 4 Довіряйте фахівцям
 
 
Якщо сталося так, що впоратися із забрудненням все-таки не вдалося самостійно, не треба впадати у відчай, проблему можна вирішити, звернувшись за допомогою до професійної хімчистки. Така послуга буде коштувати не дешево, але в будь-якому випадку вам не доведеться витрачатися на новий диван або крісло. Вирішивши придбати меблі з натуральної шкіри, пам'ятайте - поводитися з нею потрібно обережно та дбайливо. Тільки в цьому випадку виріб прослужить вам довго, подарує почуття комфорту та зробить ваш інтер'єр розкішним та багатим.
 
Якщо Ви вирішили придбати крісло мішок грушу із шкір-зама ми компанія виробник яка зможе запропонувати Вам великий асортимент різних шкіряних крісел та диванів.

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: