0
2848
Admin

Глянцева поверхня: куди і як вписати блискучі меблі? Поради

Глянцева поверхня: куди і як вписати блискучі меблі? ПорадиЯкщо ви вважаєте, що глянсові поверхні меблів виглядають вульгарно або несмачно, то хочемо з вами трохи посперечатися. Потрібно просто вміти правильно і коректно вписати глянець в інтер'єр кімнати, тільки тоді він здатний покращити настрій і радувати очі господарів щодня.

 
Гармонія у всьому
 
Глянцеві поверхні власними силами не можуть викликати негативні емоції, оскільки такі фасади нейтральні в дизайнах приміщень. Помітними такі меблі можуть зробити виключно навколишнє оточення. Щоб глянець виглядав доречно та гармонійно, краще вписати його на тлі матових стін, стелі та підлоги. Що стосується м'яких меблів або декоративних предметів інтер'єру, то вони не повинні виділятися взагалі, або ж, навпаки, мати яскраві відтінки.
 
 
 
Акцент на грі зі світлом
 
Глянцева поверхня має самі характеристики, як і дзеркальна, отже, вона здатна візуально розширити кімнату. Цей маленький секрет можуть взяти на замітку власники малогабаритних квартир, яким так не вистачає вільного простору. У вечірній час глянець здатний грати зі світлом, переливаючись можливими квітами. Така гра наповнює атмосферу затишком та романтикою. У кімнаті, де розміщені меблі з глянсовими фасадами, дизайнери рекомендують встановлювати футуристичне освітлення, найхимерніші лампи та торшери з незвичайними абажурами. Таке освітлення особливо красиво відбивається у глянсових поверхнях.
 
 
 
 
 
глянцеві меблі у вітальні
 
глянець меблі в Україні
 
Де краще використати глянець?
 
У вітальні. Глянцеві меблі ідеально вписуються в стиль хай-тек, який відрізняється особливою фантазією та незвичайністю. І, звичайно ж, це класичний стиль, який апріорі не може існувати без блискучих та соковитих кольорів.
 
На кухні. У цій кімнаті глянсові меблі будуть головною складовою. Вона здатна взяти на себе основну увагу, відводячи погляд від побутових предметів: кухонного начиння та посуду. І, звичайно, глянсові фасади кухні виглядають чудово. Єдиним мінусом виступає практичність таких меблів. Будь-які забруднення: відбитки пальців, жирні бризки, навіть засохлі плями води будуть дуже помітні на фасадах, особливо темних кольорів. Тому такі меблі потребують ретельного догляду.
 
У спальні – не найкраще рішення. Глянцеву поверхню в спальній кімнаті можна побачити дуже рідко. Всі дизайнери сходяться до єдиної думки - відблиски від глянцю негативно позначаються на емоційному стані людини, адже атмосфера в спальні повинна бути спокійною та заспокійливою.
 
Наша компанія Art-Puf займається виробництвом безкаркасних меблів у нас Ви знайдете безліч цікавих глянсових і матових тканин наприклад крісла груші Ви зможете вибрати з різних тканин, або скажімо обідні столи loft також Ви зможете підібрати глянсову та матову поверхню стільниці.

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: