Меблі у Французькому стилі Капітоні. Які меблі бувають у каретній стяжці?
 

Погодьтеся, що Франція завжди задавала тренди в меблевій індустрії і наша компанія Art-Puf хоче запропонувати своїм покупцям меблі у Французькому стилі, а саме назва стилю це "Капітоні" особливість цього напряму в тому, що за рахунок втяжок які втягуються в предмети інтер'єру в яких найчастіше служить поролон, а зверху обтягується м'якою міцною тканиною за це гудзики вони ніби потопають у самому виробі і при цьому такі меблі завжди здаються дуже об'ємними. Можна сміливо стверджувати, що такі меблі додадуть об'ємності в будь-який інтер'єр. Також багато авторитетних меблевих журналів вважають, що це класичний французький стиль і такі вироби здатні вписатися в будь-який інтер'єр. ... Читать дальше »

Коментарі(0)

Які крісла бувають у хай-тек стилі?

Давайте розберемося, що таке hi-tech це досить сміливий стиль і дизайнери не часто використовують його у своїх проектах. Так як предмети інтер'єру, які виконані в цьому стилі, вони мають досить неординарний дизайн і далеко не кожна людина готова зробити свій інтер'єр в такому стилі. Стиль хай-тек дуже дружить з такими стилями як лофт і інший ... Читать дальше »


 
Внутрішній чохол на крісло мішок
 

Протягом 7 років продажу безкаркасних меблів ми дуже часто відповідаємо на те саме питання навіщо потрібен внутрішній чохол. Адже крісло мішок можна використовувати і без внутрішнього чохла тут є плюси та мінуси. Якщо розглядати крісло мішок без внутрішнього чохла то хто б не говорив, але ми скажемо, що так меблі сприймаються більше з комфортом справа в тому, що кульки рівномірно розподіляються ... Читать дальше »


Навіщо і де можна використовувати крісло мішок? Відповідь спеціалістів
 

Сьогодні важко знайти людину, яка не знає, що таке крісло мішок, безкаркасні меблі або просто пуф як його часто називають. Але все одно багато людей не знають для чого і де можна використовувати крісло мішок і в цій статті ми спробуємо розібратися у всіх питаннях і ми сподіваємось, що серед усіх питань Ви знайдете свій. ... Читать дальше »


 
Павлоградське виробництво меблів у стилі ЛОФТ
Мало хто знає, що в такому місті як Павлоград є виробництво меблів у стилі ЛОФТ ми коли створювали наше виробництво нам хотілося уникнути звичайної звичної меблів і нам це вдалося, сьогодні ми займаємося повноцінним виробництвом ось таких меблів це стосується як металевих частин виробів так і дерев'яних стільниць. Сьогодні лідером з продажу таких меблів це, звичайно ж, наша столиця. Але ми намагаємося донести до Павлоградців, що наші меблі слугують набагато довше і виконані з якісних матеріалів. ... Читать дальше »

Функціональний Розкладний Крісло Матрац Диван
 
 

М'які безкаркасні меблі трансформер мають великий ряд переваг перед каркасними меблями: вони безпечні через відсутність твердих кутів, мають невелику вагу, надійні, тому що відсутність у ній механізмів передбачає і відсутність поломок при експлуатації. У хвилини дозвілля та солодкої самотності крісло футон дарує відчуття затишку та захищеності від навколишнього світу. У ньому так приємно читати і надаватися мріям!.. «Догляд» з низькою посадкою дозволяє чудово провести вечір у галасливій компанії. А якщо гості затрималися, то й укласти спати, бо воно легко трансформується в лежачи. ... Читать дальше »


Безкаркасний диван у ХарковіБезкаркасні меблі, у тому числі і дивани здатні привнести в загальну обстановку приміщення щось новеньке, безкаркасний диван-ліжко привносить у будь-яку кімнату креативу. Він не просто зовні привабливий, а й досить незвичайний. Ці особливості перетворюють безкаркасний диван на родзинку всього житла. Продукція від "ART-PUF" може мати химерні форми та унікальні забарвлення, вона завжди стильна, практична та надійна. ... Читать дальше »


Крісло мішок мат трансформер для дорослих у Києві

Крісло мат для дорослих - сучасний, зручний предмет інтер'єру, який має ортопедичні властивості. Його можна розташувати як у дитячій кімнаті, так і у вітальні або навіть в офісній установі. Крісло набуває форми тіла, що забезпечує відпочинок хребту, і дозволяє комфортно розслабитись. ... Читать дальше »


 
Як доглядати за кріслом-мішком?

Наша команда Art-Puf, яка займається виробництвом безкаркасних меблів протягом 5 років, хоче дати поради щодо догляду за кріслом мішком. До того ж багато хто ставить питання як це потрібно робити правильно і ми зібрали найактуальніші поради з цього питання. ... Читать дальше »


М'які пуфи (крісла мішки) для дитячого садка, чим корисні?

Дитячий садок можна вважати першим місцем дитини, де він вступає в суспільство з іншими дітьми, тут дитина вперше пізнає світ, тут відбувається найголовніше це спілкування з іншими дітьми. починає шукати собі друзів. Але перед батьками стоїть дуже важливе питання, куди віддати своє чадо в якийсь садочок? І зробити це потрібно дуже грамотно батькам звичайно потрібно сходити в кожен дід сад самостійно подивитися на інтер'єр самих садків які меблі там встановлені, які вихователі там і так далі. ... Читать дальше »


« 1 2 3 4 ... 14 15 »