0
1018
Admin

Меблі у Французькому стилі Капітоні. Які меблі бувають у каретній стяжці?

Меблі у Французькому стилі Капітоні. Які меблі бувають у каретній стяжці?
 

Погодьтеся, що Франція завжди задавала тренди в меблевій індустрії і наша компанія Art-Puf хоче запропонувати своїм покупцям меблі у Французькому стилі, а саме назва стилю це "Капітоні" особливість цього напряму в тому, що за рахунок втяжок які втягуються в предмети інтер'єру в яких найчастіше служить поролон, а зверху обтягується м'якою міцною тканиною за це гудзики вони ніби потопають у самому виробі і при цьому такі меблі завжди здаються дуже об'ємними. Можна сміливо стверджувати, що такі меблі додадуть об'ємності в будь-який інтер'єр. Також багато авторитетних меблевих журналів вважають, що це класичний французький стиль і такі вироби здатні вписатися в будь-який інтер'єр.


Давайте розглянемо звідки бере свій виток даний напрямок техніка каретної стяжки («Capitone») в перші про неї почули у XVIII столітті і як не дивно застосована вона була зовсім не в меблевій тематиці, цією технікою прикрашали царські карети, як Ви могли помітити, що у цього стилю є і друга назва "Каретна стяжка" ось із тих часів воно так і залишилося. Багато хто побачив, що такий напрямок досить стильний і його обов'язково потрібно використовувати в інтер'єрах і через невеликий час мода на «Капітоні» охопила Європу і стала еталоном преміум сегменту.

Великим поштовхом для просування стали всіма відомі дивани "Честерфілд", які можна сказати стали найвідомішими диванами в світі, сьогодні цей напрямок відроджується, оскільки дизайнери побачили в цій технології дуже багато можливостей, які можна реалізувати. Наприклад, можна оформити не тільки меблі, але й стіни і навіть стелю. При виробництві використовується виключно дорогі матеріали – це якісні велюри, екошкіри, рогожки, оксамит.

Якщо Ви в Україні шукайте де можна купити меблі в стилі Капітоні, наша компанія виробник зможе допомогти Вам в цьому питанні ми виробляємо кушетки, крісла, стільці, пуфи в даному напрямку.

Давайте розглянемо які меблі бувають у цьому стилі?

 
меблі капітоне
 
меблі каретна стяжка
 
каретна стяжка фото

Пуф з каретною стяжкою у Французькому стилі капітоні

У цій категорії нашого сайту Ви зможете переглянути, а потім і купити пуф з каретною втяжкою ще його називають стиль "капітоні", що є правильною назвою, а ось "каретна стяжка" це вже придумане слово на російськомовному сегменті, так як раніше у Франції у XVIII столітті обивали у такий спосіб королівські карети і ось чому ми маємо таку назву цієї технології. Насправді завдяки цьому люди навчилися робити просто фантастичні меблі, які отримали назву "Меблі у Французькому стилі капітоні". цей непростий шлях. Тут ми хочемо показати Вам продукцію нашого виробництва яка заслуговує на увагу.

 
Завдяки такому пуфу приміщення де буде встановлені такі меблі будуть здаватися більш об'ємними за рахунок цього Ви зможете отримати оптичний ефект, наприклад такий як збільшити висоту стелі. Сьогодні цю технологію використовують навіть у стінах, підлогах і за рахунок цього Ви отримуєте той самий вау-ефект, який так потрібен різним ресторанам, барам і кафе. Адже відвідувач приходить і хочеться відпочити не лише поїсти, а це набагато легше зробити коли довкола така краса як коректна стяжка.
 
Тут Ви знайдете різні пуфи як за формою вони у нас є круглі, квадратні і навіть трьох вугільні, різноманітність кольорів яка є в нашому онлайн каталозі також дуже багате і навіть найвибагливіший покупець зможе знайти у нас свій пуф для свого будинку, змінити розмір також не складе великої праці, оскільки ми виробники і готові змінити конструкцію. Доставка працює на території всієї України безпосередньо до під'їзду.
 
капітоне меблі
 
пуф каретна стяжка
 
капітоне м'які меблі україна

Крісло в стилі капітон. Крісла каретної стяжки

Такая техника как "Капитоне" появилась во Франции в XVIII веке и она была применена в обшивке корет с так появилось второе название которое нам уже более известно это "каретная стяжка". Данная технология очень понравилась мебельщикам так как и за этой технологии можно было добиться воздушности изделия за счёт пуговок которые тонут в поролоне, за счёт этого мы и получаем тот самый вау эффект которым так славится французский стиль капитоне. У нас Вы сможете просмотреть множество мебели которая представлена в нашем онлайн каталоге. В данной категории нашего интернет магазина Вы найдёте специфические объёмные кресла в каретной стяжке которые Вас точно удивят, ведь наш ассортимент достаточно велик и объёмный и сможет удовлетворить каждого покупателя. 

 
Де можна застосувати крісла капітон?
 
На це питання допоможе відповісти вашу уяву, оскільки крісла в цьому стилі застосовуються від ресторанів, готелів до звичайних квартир або заміських будинків, оскільки цей меблевий напрямок готовий додати легкість в будь-який інтер'єр. У нас Ви знайдете дуже багатий асортимент квітів та меблевих тканин, які можна застосувати у виробництві вашого майбутнього крісла. Також ми радимо переглянути пуфики, які вражають своєю різноманітністю та формами. Купити м'яке крісло капітон Ви зможете на території всієї України з доставкою до будинку.
 
стяжка каретна
 
меблі capitone
 
меблі капітоне вітальня

 

Дзеркало з м'якою рамою, дзеркала у каретній стяжці

Сьогодні дзеркало виконує вже не тільки роль де людина може подивитися на себе на повний зріст, наприклад коли одягнувся перед виходом на вулицю. Адже не подивившись на себе та вийти на вулицю не правильно. Сьогодні дзеркало виконує також декоративну функцію, наприклад, дзеркала з м'якою рамою з прошитими ґудзиками, таке дзеркало стане відмінним декором у будь-якому інтер'єрі від класика до лофта. А оскільки ми виробники, ми зможемо виконати дзеркало будь-якої геометричної форми. Також ми зможемо змінити колір, тканину і колір ґудзиків, адже кожен з цих компонентів робить цей продукт унікальним виключно під Вас та під Ваш інтер'єр. Цей стиль називається Французький, а саме капітоне а на російськомовному ринку такий інтер'єрний напрямок називається каретна стяжка і через те, що у Франції в далекі часи робили ось таку оббивку всередині карет.

 
Де можна встановити таке дзеркало це питання найкраще знає ваша фантазія адже по суті встановити такий виріб можна навіть у ванній кімнаті тільки обрамлення потрібно замовити з екошкіри так як там є волога. А так це може бути передпокій, вітальня, спальня. А якщо Ви, наприклад, власник бізнесу, який займається продажем одягу, то можна встановити дане дзеркало в примірочній кімнаті, адже бізнес складається з дрібних частин, де все повинно подобається клієнту, тому така дрібниця як гарне дзеркало в примірочній залишить відбиток у пам'яті вашого потенційного клієнта.
 
У нас також Ви зможете знайти дуже яскраві та красиві пуфи та крісла які в поєднанні дуже добре виглядатимуть до того ж можна замовити їх в одному кольорі для повної гармонії у вашому інтер'єрі. Якщо Ви не знаєте яке дзеркало Ви хочете купити, то ми з радістю допоможемо відправляємо по всій Україні прямо до будинку.
 
 

М'яка кушетка від виробника в Україні.

Кушетка це такий предмет інтер'єру, який створений для того, щоб дарувати винятково комфорт і радість своєму власнику. Це дизайнерські меблі, які на сьогодні в Україні зовсім не популярні, можна сказати, що про даний продукт зовсім практично ніхто не знає. У всіх зі словом "кушетка" в голові представляється медична або косметологічна кушетка, але не як не предмет дизайну, який ідеально зможе доповнити Ваш інтер'єр. Кушетки в цій категорії нашого інтернет магазину виконані з масиву дерева, а м'яка частина виконана в стилі капітоні. виробництва меблів. Також зверніть увагу, що у нас Ви зможете знайти крісла, і різні пуфи, які виконані в цьому стилі, в нашій компанії Арт-Пуф Ви зможете також підібрати для свого будинку цілий комплект який буде підходити як за кольором та загальним дизайном.

 
Замовити кушетку в каретній стяжці дуже просто якщо Ви зайшли в наш онлайн каталог, який займається виробництвом даних меблів на території всієї України та доставка працює прямо до під'їзду. Зверніть увагу, що ми виробники, а це означає, що ми зможемо змінити колір виробу та його розміри під ваші вимоги.
 
дзеркало капітон
 
диван капітоне
 
приклади каретна стяжка

М'яка дизайнерська лавочка для дому

Крамниця для класичних інтер'єрів, а не у двір чи десь на вулицю. Ви напевно не бачили такі меблі такого формату, які дозволяють встановити даний предмет інтер'єру в квартирі або в будинку як предмет інтер'єру. Ми звикли асоціювати слово "лавка" що це звичайна лавка яка встановлена ​​десь у парку на свіжому повітрі. Наші лавочки це повна протилежність вони створені не для вулиці, так як виконані з масиву дерева з елементами каретної стяжки.


Дані предмети інтер'єру в Україні зовсім не користуються популярністю від слова зовсім :) Бо просто мало хто знає про існування таких меблів, але вони є і виготовляються нашим українським виробником Арт-Пуф. Вироби можуть бути різного формату зі спинкою і без спинки все, що їх поєднує так це такі спеціальні втяжки, які виконуються у Французькому стилі. За рахунок яких меблі набувають легкості і легкості. Між тканиною і самим (дерев'яним каркасом) йде поролон, за рахунок якого виконуються дані стяжки. Ви також зможете змінити колір та розмір лави під свої стандарти. У нас також Ви зможете замовити по всій Україні та інші предмети інтер'єру в цьому напрямку, наприклад, дзеркала які також виконані в цьому стилі.

 

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: