0
1040
Admin

Функціональний Розкладний Крісло Матрац Диван

Функціональний Розкладний Крісло Матрац Диван
 
 

М'які безкаркасні меблі трансформер мають великий ряд переваг перед каркасними меблями: вони безпечні через відсутність твердих кутів, мають невелику вагу, надійні, тому що відсутність у ній механізмів передбачає і відсутність поломок при експлуатації. У хвилини дозвілля та солодкої самотності крісло футон дарує відчуття затишку та захищеності від навколишнього світу. У ньому так приємно читати і надаватися мріям!.. «Догляд» з низькою посадкою дозволяє чудово провести вечір у галасливій компанії. А якщо гості затрималися, то й укласти спати, бо воно легко трансформується в лежачи.

 
Зручні компактні розкладні моделі трансформерів – багатофункціональні та довговічні. Це прекрасна заміна звичним для Вас елементам меблів, що займають багато місця. Пружні та еластичні, повністю екологічні. Під навантаженням не деформуються і не приймають вигляд гамака Модним елементом сучасних інтер'єрів є безкаркасні меблі Це яскраві і незвичайні предмети, які мають відмінну функціональність і простоту в експлуатації. Безкаркасні меблі популярні у молоді. З нею набагато простіше облаштовувати простір, особливо якщо вільного місця в кімнаті недостатньо. Її можна зустріти не лише у звичайних житлових приміщеннях, а й в офісі.
 
Вона ідеальна для відпочинку, розслаблення та створення затишку. Особливістю її є те, що вона не має звичного для всіх жорсткого меблевого каркаса, тому про такий диван чи крісло не можна забитися. Головна особливість цих виробів у тому, що це, звичайно ж, новинка на меблевому ринку України. І такий виріб можна застосувати скрізь на вулиці біля басейну або дитячої кімнати біля шведської стінки. Покласти новонародженого немовляти в крісло футон також можна, щоб його не просочило. А якщо взяти кілька крісел футонів і з'єднати їх разом, то ми отримуємо величезне спальне місце для кількох людей. Відмінне рішення для дитячої кімнати адже тепер не потрібно турбуватися про поставу дитини крісло м'яке і на нього приємно спертися.
 
Якщо Ви бачите, що дитина хоче спати Ви завжди зможете крісло перетворити на матрац і він зможе поспати відразу ж на місці, і його не потрібно нести в ліжечко. Ні і звичайно ж це м'яка підлога для гри тепер Ви не переживатимете, що дитина застудиться граючи на холодній підлозі. А якщо до дитини прийшли друзі, у Вас тепер завжди є можливість їх розташувати в такому кріслі футоні. Також перегляньте відео огляд такої продукції, де Ви наочно зможете переглянути як можна використовувати таке функціональне крісло.

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: