0
1261
Admin

Крісло мішок мат трансформер для дорослих у Києві

Крісло мішок мат трансформер для дорослих у Києві

Крісло мат для дорослих - сучасний, зручний предмет інтер'єру, який має ортопедичні властивості. Його можна розташувати як у дитячій кімнаті, так і у вітальні або навіть в офісній установі. Крісло набуває форми тіла, що забезпечує відпочинок хребту, і дозволяє комфортно розслабитись.
Якщо Ви хочете додати до свого будинку затишку, то це чудовий привід, щоб купити безкаркасне крісло трансформер, м'які риси якого відмінно підкреслять Ваше почуття смаку і добре впишеться в найвишуканіший інтер'єр. Купити крісло мішок дуже просто достатньо зв'язатися з нашою компанією.

Яким би не було зручним і м'яким звичайне крісло, воно ніколи не зможе поміняти свою форму та трансформуватися під зручне положення тіла людини, як крісло мішок мат велюр.

А особливо кращий комфорт і приємне проведення часу Ви оціните, якщо придбаєте Безкаркасне крісло Чим більше крісло- тим зручніше можна розміститися в кріслі для відпочинку. Плюс у такому кріслі також можна сидіти як у стандартному з високою посадкою від підлоги (особливо така посадка стане в нагоді, якщо людям скажемо так за 50 і важко вставати з низької посадки. Дуже хороша підтримка спини. А так як наповнювач має утеплюючі властивості-то ще буде комфортно спині, навіть якщо в приміщенні холодна підлога будинку або холодно.Зовнішній чохол компанія виготовляє з якісної тканини з поліуретановим водовідштовхувальним просоченням.

 
 
 

Крісло мішок мат має ряд переваг:

 
  • Воно надзвичайно легке, до 5кг у найбільшому розмірі. Можна легко поставити там, де подобається (наприклад, ближче до телевізора). Навіть дитина зможе впоратися із цим завданням. При цьому в ньому немає обмежень у масі людини, фігурі, зростанні. Если в доме маленькие дети, то нет никакого риска для них, так как отсутствуют жесткие элементы, не уступает по размерам привычному стационарному креслу. 
  • Тканина з водонепроникним м'яким просоченням, що стане просто знахідкою для матусь з маленькими дітьми, які весь час щось проливають.
  • Спецнаповнювач (дрібні гранули пінополістиролу) має масажну дію. А наша палітра, що складається з безлічі кольорів, вражає, адже можна знайти всі тони від м'яких до найрясніших.
Найголовніша особливість цієї моделі в тому, що вона може бути використана як крісло так і матрац тому виріб дуже функціональний, також він вміщує кілька людей навіть найменший розмір.
 

Які ще бувають крісла мати?

 
Так як наша компанія Art-Puf це виробник і ми самостійно вигадуємо різні моделі, ми придумали ось такі крісла трансформери футони, які можуть бути використані як крісло так і повноцінний матрац для сну. Та найголовніша відмінність від перших моделей у тому, що на ці вироби можна використовувати як сон. Так як всередині наповнювач це синтепух, який добре тримає форму на відміну від спіненого полістиролу. Також перегляньте відео відгуки нашої компанії як їх можна використовувати в інтер'єрі.
 

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: