0
678
Admin

Які крісла бувають у хай-тек стилі?

Які крісла бувають у хай-тек стилі?

Давайте розберемося, що таке hi-tech це досить сміливий стиль і дизайнери не часто використовують його у своїх проектах. Так як предмети інтер'єру, які виконані в цьому стилі, вони мають досить неординарний дизайн і далеко не кожна людина готова зробити свій інтер'єр в такому стилі. Стиль хай-тек дуже дружить з такими стилями як лофт і інший мінімалізм. Як стиль він з'явився в 20 столітті, а якщо бути точно то в 70-х роках тоді цей напрямок сподобалося тільки молоді. На сьогодні це наймолодший стиль, який є в сучасному дизайні. Також варто відзначити, що меблі в стилі хай-тек мають багатий функціонал. Насамперед хто є шанувальником цього напряму це люди, які не люблять класичні форми і хочуть піти від них, до того ж цей напрямок допомагає візуально зробити приміщення більше.


Ми молода команда Art-Puf, яка хоче дивувати своїх покупців різними новинками в Україні, ми придумали крісло хай-тек "Біткоїн" у цей виріб увійшла концепція безкаркасних меблів та підлокітники з металу зі вставками поролону. Ми з 2011 року виробляємо крісла мішки і знаємо безліч плюсів цих меблів і мінусів, але мінуси в ній дуже значні справа в тому, що коли крісло розумнеться, а воно точно точно з нього дуже важко вставати, і ми подумали, що можна це завдання усунути за допомогою спеціального. металевого каркасу, за рахунок якого ми отримуємо ці підлокітники.

Це абсолютно нова концепція ми взяли краще з безкаркасних меблів і постаралися імплементувати це в нову розробку крісла "Біткоїн" тканину можна вибрати самостійно на свій розсуд це може бути екошкіра, велюри, замші або навпаки водовідштовхуючий варіант який найкраще підійде для вулиці. Каркас крісла пофарбований у спеціальній порошковій фарбі, яка не боїться вологи, вогкості, сонця та інших погодних впливів. Ми намагатимемося в майбутньому розробляти це крісло далі впроваджувати в нього нові та нові родзинки, які будуть робити ваш відпочинок вдома більш комфортним та затишним. Також ми постаралися впровадити спеціальний калькулятор тканин та металевого каркасу, який покаже Вам у яких кольорових рішеннях ми зможемо зробити дане крісло.


Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: