0
1207
Admin

М'які пуфи (крісла мішки) для дитячого садка, чим корисні?

М'які пуфи (крісла мішки) для дитячого садка, чим корисні?

Дитячий садок можна вважати першим місцем дитини, де він вступає в суспільство з іншими дітьми, тут дитина вперше пізнає світ, тут відбувається найголовніше це спілкування з іншими дітьми. починає шукати собі друзів. Але перед батьками стоїть дуже важливе питання, куди віддати своє чадо в якийсь садочок? І зробити це потрібно дуже грамотно батькам звичайно потрібно сходити в кожен дід сад самостійно подивитися на інтер'єр самих садків які меблі там встановлені, які вихователі там і так далі.


Ідеально звичайно знайти дитячий садок з європейським ухилом, тут звичайно потрібно йти до приватних закладів. Якщо Ви є керівником таких дитсадків, то повинні знати про те, щоб дітки, перебуваючи у Вас, повинні отримувати виключно позитивні та радісні емоції і в цьому допомагає загальна обстановка. Якщо Ви в свій інтер'єр купите пару мішок крісел то ви відразу побачите як Ваш інтер'єр заграє новими фарбами. До того ж наша компанія працює в Україні далеко не перший рік і ми спостерігаємо як з кожним роком дедалі більше дитячих закладів намагаються додати до свого інтер'єру безкаркасні меблі. Ви, можливо, запитаєте, а чому так? Ну якщо розглянути питання більш детально то звичайно в першу крісла мішки можуть бути у вигляді різних тварин наприклад у вигляді пінгвіна або слона також у нас Ви зможете знайти героїв з популярних мультфільмів вони також дуже улюблені дітьми у нас це злі пташки і так далі. Справа в тому, що коли дитина побачить, що в його садочку можуть бути ось такі меблі дитина без застережно вибере Вас і говоритиме це своїм батькам. І батьки також це розумітимуть і віддаватимуть перевагу вашому дитячому закладу.

 
Ще один величезний плюс від крісел мішків у тому, що вироби не мають твердих частин, прям взагалі їх просто немає. При виробництві будь-якого бін-бігу ми використовуємо тканину і яка виступає в ролі спінених кульок полістиролу ця маленькі і м'які кульки якими ми заповнюємо свої крісла і за рахунок чого дитина не зможе травмувати себе в процесі гри. Середня вага виробу становить 3.5 кг, що дозволяє малюкові перетягнути виріб з однієї ділянки кімнати в іншу.
 
меблі для садка
 
крісло мішок для садка
 
меблі для дід саду крісло груша
 
Також особливим плюсом буде для Вас ця практичність. Ви знали, що вироби мають внутрішній і зовнішній чохол, що дозволяє Вам випрати зовнішні чохли за пів години в пральній машинці це дуже корисна функція. Найпопулярніший матеріал для таких місць це екокожа та оксфорд, чому? Та все дуже просто справа в тому, що їх легко чистити, а оксфорд взагалі не боїться вологи, тому якщо дитина пролила на крісло чай, сік, воду вся рідина просто скотиться по кріслі і не вбереться, що дуже корисно і практично.
 
А ви знали, що безкаркасні меблі мають ще ортопедичний ефект, тепер Ви уявляєте на скільки це корисна функція? Даний ефект доступний завдяки спіненим кулькам полістиролу справа в тому, що коли дитина сідати в крісло маленькі кульки починають поводитися як вода в чохлі і починають розтікатися по всій площі крісла, тим самим знімаючи напруги з м'язів і хребта.
 
У нашому інтернет магазині Ви знайдете крісла груші, футбольні м'ячі, крісла подушки та багато інших цікавих форм. Якщо Ви як керівник хочете, щоб про ваш садок знали все навколо як позитивне місце, куди можна здати свою дитину, Ви зобов'язані звернути увагу на такі меблі, замовити її Ви зможете на території всієї України.

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: