0
1085
Admin

Безкаркасний диван у Харкові для неформальних інтер'єрів

Безкаркасний диван у ХарковіБезкаркасні меблі, у тому числі і дивани здатні привнести в загальну обстановку приміщення щось новеньке, безкаркасний диван-ліжко привносить у будь-яку кімнату креативу. Він не просто зовні привабливий, а й досить незвичайний. Ці особливості перетворюють безкаркасний диван на родзинку всього житла. Продукція від "ART-PUF" може мати химерні форми та унікальні забарвлення, вона завжди стильна, практична та надійна.

 
Безкаркасний диван не має певної структури або форми. Його люблять як діти, і дорослі. Для перших це безпечні меблі, які не мають ні гострих кутів, ні твердих поверхонь. Для других це стильний елемент інтер'єру. На сьогоднішній день безкаркасний диван вже не є дивиною, тому що купити його можна в багатьох меблевих салонах, де представлений величезний асортимент моделей подібних меблів. Такі дивани можуть бути виготовлені з різного наповнювача і найчастіше це полістирол, який відмінно тримає форму, не викликає алергічних реакцій. А ще цей матеріал має гарну повітропроникність і мінімальну гігроскопічність. Головні переваги, якими вони, це:
 

 

 

  • Зручність у використанні
  • Яскравий та привабливий дизайн
  • Невелика вага
  • Нескладний догляд
  • Різнопланове використання

 
Щодо конструктивних особливостей, то безкаркасні дивани є чохолом виготовленим із щільної тканини, який, як і крісло груша, наповнений спеціальним наповнювачем. Завдяки цим матеріалам такий диван здатний просто ідеально підлаштуватись під будь-які вигини тіла людини, що значною мірою зменшує навантаження на його хребет і дає можливість повністю розслабитися.
 
диван безкаркасний мішок
 
безкаркасний диван
 
крісло мішок диван

Крім цього, безкаркасні меблі добре переносять підвищену вологість та перепади температури. А завдяки відмінному повітрообміну, шкіра сидячої людини не зволожується при зіткненні з меблями. До того ж матеріали, з яких виготовлені такі меблі, не викликають на тілі людини алергічних реакцій, оскільки вони абсолютно екологічні. Тому найкращого рішення для облаштування кімнати відпочинку просто не знайти. Знайти широкий асортимент крісел мішків у Харкові Ви зможете завжди в нашому інтернет каталозі ми одні з найбільш топових компаній в Україні, хто займається виробництвом не тільки диванів, але і крісел груш, футбольних м'ячів.
 
Наша команда хоче сказати також, що ці безкаркасні дивани не підходять для сну і це дуже важливо, оскільки багато хто запитує. Чому вони не підходять для того, щоб на них можна було спати, все дуже просто за рахунок наповнювача, який не тримає форму і якщо щодня використовувати цей диван для сну у Вас будуть проблеми з хребтом. Тому використовувати такі моделі для сну ми не радимо, а ось крісла трансформери футони відмінно підійдуть для того, щоб на ньому спали.

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: