0
1208
Admin

Внутрішній чохол на крісло мішок, навіщо він потрібний?

 
Внутрішній чохол на крісло мішок
 

Протягом 7 років продажу безкаркасних меблів ми дуже часто відповідаємо на те саме питання навіщо потрібен внутрішній чохол. Адже крісло мішок можна використовувати і без внутрішнього чохла тут є плюси та мінуси. Якщо розглядати крісло мішок без внутрішнього чохла то хто б не говорив, але ми скажемо, що так меблі сприймаються більше з комфортом справа в тому, що кульки рівномірно розподіляються по площі всього зовнішнього чохла і ви почуватиметеся більш комфортно але і також трохи заощадите при покупці але це незначний плюс тому що вартість роздріб всього то в 50 грн.

 
Відсутність зовнішнього чохла не дає можливість поміняти зовнішній чохол у майбутньому, оскільки наповнювач буде відразу ж, а якщо Ви захочете в майбутньому новий чохол, то Вам доведеться вручну і не зручно пересипати наповнювач з одного чохла в інший і бажано це робити на вулиці. Якщо Ви купили крісло мішок без внутрішнього чохла і у Вас є діти то відбудеться все як на картинці, що є також величезним мінусом, адже потім доведеться прибирати цей наповнювач по всій вашій квартирі.
 
Якщо зробити висновок, то звичайно ми радимо внутрішній чохол купувати, так як це дає набагато більше плюсів з ним Ви завжди зможете зняти зовнішній і випрати в пральній машинці або замінити на новий чохол якщо старий раптом набрид.

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: