0
1110
Admin

Як доглядати за кріслом-мішком?

 
Як доглядати за кріслом-мішком?

Наша команда Art-Puf, яка займається виробництвом безкаркасних меблів протягом 5 років, хоче дати поради щодо догляду за кріслом мішком. До того ж багато хто ставить питання як це потрібно робити правильно і ми зібрали найактуальніші поради з цього питання. У першу все залежить від тканини з якого виконане ваше крісло. Наприклад, якщо Ви купили крісло грушу з тканини оксфорд з внутрішнім чохлом, то тут просто достатньо взяти зняти зовнішній чохол і відправити його в пральну машинку і на цьому вся процедура буде закінчена. Так як оксфорд це той матеріал, який має спеціальне просочення, яке не пропускає бруд всередину крісла.

 
Якщо Ваше крісло виконане з такого матеріалу як екошкіра, тоді тут потрібно приготувати легкий мильний розчин і усунути брудні ділянки серветкою. Якщо Ви купили крісло з м'якої тканини, наприклад велюр, то тут все можна швидко почистити за допомогою першого способу, просто зняти чохол і відправити в пральну машинку. Потрібно все-таки відзначити, якщо у Вас вдома є кіт або собака, це потрібно обов'язково сказати нашому менеджеру, щоб той підібрав спеціальну тканину для Вашого крісла мішка.
 
Далі потрібно розглянути наповнювач для крісла мішка тут потрібно дивитися індивідуально. Так як кожна людина використовує його по-різному ну наприклад деякі люди купують безкаркасні меблі виключно для декору і в такому випадку наповнювач може служити роками, тому що просто виріб просто стоїть і на ньому ніхто не сидить. Але якщо Ви купили крісло мішок у дитячу кімнату в такому випадку крісло потрібно наповнювати мінімум 2 рази на рік так як дитина швидше за все на ньому стрибатиме і наповнювач швидко дасть усадку.
 
Також ми радимо не відкривати внутрішній чохол без потреби лише у разі наповнення крісла. Чому? Та тому, що всередині маленькі легкі кульки, які так і хочуть вирватися назовні і щоб цього не сталося, краще зайвий раз цього не робити.
 
Не ставте крісло біля опалювальних приладів це погано впливає на фізичні властивості наповнювача. Тут ми зібрали всі потрібні рекомендації щодо догляду безкаркасних меблів, якщо у Вас є питання Ви зможете їх задати в коментарях.

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: