Приклад зимових закритих альтанок
 

Сьогодні ми розглянемо варіант використання оригінальних альтанок – це прозорі куполи з полікарбонату на металевому каркасі. Це новинка на українському ринку більше, ніж Ви ніде не зможете купити такий продукт. Особливість цих альтанок у тому, що вони збираються самостійно і для них не потрібен фундамент та інші принади будівництва які звичайно ж висмоктують сили та гроші. Ці альтанки дешевші навіть ніж звичайні які виготовляються з дерева та бетону та дах із металочерепиці це все не потрібно якщо Ви знаєте наш продукт. До того ж у кожній альтанці потрібно робити вікна, якщо Ви хочете зробити її закритою і зберігати тепло в зимову пору року. Щодо тепла для того, щоб у альтанці було тепло потрібно встановити теплову гармату і у Вас з'явилося тепле місце, де Ви зможете комфортно проводити час зі сво ... Читать дальше »

Коментарі(0)

Де замовити на замовлення подушку для підвіконня за своїми розмірами?
 

У вас є підвіконня на який Ви б хотіли встановити м'яку подушечку для створення затишку ми підготували для Вас відмінну пропозицію це спеціальний калькулятор, який може вважати за вашими розмірами будь-які подушки. Вам залишається тільки внести свої розміри і все, також ми створили 2 види тканини це велюр для домашніх умов наприклад для будь-якої ніші у вашому будинку це місце, наприклад, під сходами або на підвіконні. Друга тканина це оксфорд зі спеціальним просоченням, яке дозволяє використовувати таку подушку на відкритому місці, тканина оксфорд не боїться вологи і вогкості тому вона так чудово буде служити Вам і якщо пішов дощ, то подушку можна не ховати, оскільки з виробом просто нічого не станеться. Переглянути та ... Читать дальше »


Як зробити своїми руками підвісне крісло Гамак з обруча

Цей майстер-клас зайде всім рукоділлям! Детальне і покрокове дивіться у фото Додаю тільки те, що там не написано - природно, всі краї тканини і, особливо, де залишаються отвори потрібно обробити зигзагом або оверлоком, у кого що є (не санітайзером, як зараз модно все обробляти!) Обруч обов'язково обернути залишками синтепону і закрутити ниткою щільно (фото ви побачите). ... Читать дальше »


Як організувати кімнату дівчинки ідеї інтер'єру для підлітка
 

Ваша донька вчора любила різних героїв на кшталт міньйонів або злих пташок чи русалоньку, а сьогодні їй це вже зовсім не подобається вона почала захоплюватися зовсім іншими сферами це може бути музика, фільми і ось у її кімнаті все заповідано банерами улюблених акторів чи співаків і як же підібрати інтер'єр так, щоб на різні віки він залишався актуальним. Потрібно дбайливим батькам зрозуміти одне, що тепер дівчинка доросла і їй потрібно дати самостійно вибирати інтер'єр своєї кімнати, але ми можемо дати пару невеликих порад, до яких звичайно ж вона прислухається і Ви прийдете разом до когось рішення. ... Читать дальше »


Які бувають види плетених меблів з ротанга?

Ви вирішили придбати для свого будинку або заміської ділянки плетені меблі зі штучного ротанга і хочете розібратися які ж бувають види даних меблів давайте разом розберемося, що ми зможемо запропонувати Вам. Для початку потрібно зрозуміти куди Ви хочете встановити її чи є обмеження за розмірами де вона буде встановлена ​​це наприклад відкрита ділянка, квартира, балкон а може у Вас взагалі немає жодних обмежень за габаритами і можна в такому разі встановити меблі будь-яких габаритів. ... Читать дальше »


Від чого залежить ціна на підвісне крісло?
Погодьтеся, що підвісні гойдалки з ротанга викликають дике захоплення і кожній людині хочеться встановити його вдома в квартирі або на дачній ділянці. І ми в голові вже уявляємо де ми встановимо цю красу на стійці або без стійки можна використовувати ці дивні меблі по-різному але давайте розберемося від чого залежить вартість. Наприклад наша компанія Art-Puf завжди пише на сайті, що ціна від цього означає вартість ... Читать дальше »

Для яких інтер'єрів підійде кругле підвісне крісло?
 

Якщо Ви розглядаєте варіант інтеграції підвісного крісла в свій інтер'єр звичайно потрібно подумати про багато, наприклад, чи підійде воно Вам чи ні, можна ж і нашкодити своїми ідеями і зробити тільки гірше. Ми радимо звернути увагу на наші підвісні крісла з ротанга, які відмінно підійдуть для класичних інтер'єрів, лофт, хайт-тек. Оскільки ми продаємо меблі вже досить великий час і часто запитуємо у своїх клієнтів куди вони хочуть встановити підвісне кругле крісло і в якому стилі виконаний їх ремонт і найчастіше отримуємо відповідь "беремо в квартиру ремонт зроблений в стилі класика" що зайвий раз доводить, що класика живіша за всіх живих :). Сьогодні можна зу ... Читать дальше »


Плетені Крісла та дивани з ротанга, де їх можна використовувати?

Сьогодні ми поговоримо про такі крісла з ротанга як папасани їх ще називають мамасани ці крісла досить довгий час використовуються не тільки в Україні, але й у всьому світі, що робить ці крісла такі популярні давайте розберемося. В першу чергу це зручність яке дарує це крісло за рахунок глибокої посадки. дозволяє зробити глибина крісла, що звичайно додає плюса в скарбничку таких меблів. ... Читать дальше »


Ідеї та приклади домашнього кабінету в стилі лофт

Сьогодні лофт стає все більш популярним, адже людині завжди подобаються природні матеріали, які б були присутні в інтер'єрі і таким стилем є лофт. У цьому стилі Ви знайдете дерево, яке практично не обробляється, можна сказати, завдання створити максимально природний зовнішній вигляд виробу. Щоб у стільниці наприклад були видні нерівності, а кора, що залишається на торцях, не в жодному разі не забирається, а навпаки робиться так, щоб зберегти її і виділити тим самим ми підкреслюємо це. ... Читать дальше »


Приклади салонів краси у стилі LOFT

Студія краси це місце де людина перетворюється на краще і тому кожен власник повинен продумати свій інтер'єр таким чином, щоб розташувати свого клієнта до того, щоб він максимально розслабився, але і при цьому не варто забувати про майстра, який робить роботу, адже він теж повинен надихатися і. вигадувати різні образи свого клієнта. З цієї причини безліч власників таких салонів віддають перевагу саме лофт атмосфері у своєму закладі плюс цього інтер'єру в тому, що він створює ту атмосферу творчості для вашого салону і майстер і клієнт почуватимуться комфортно. то ми вирушимо в 40-х х роках XX століття в Америку саме тоді використовували будівлі, які вже мали далеко не житловий зовнішній вигляд і обладнали їх таким чином, щоб там можна було працювати ось тоді і виник такий стиль як ... Читать дальше »


1 2 3 ... 14 15 »