0
169
Admin

Де замовити на замовлення подушку для підвіконня за своїми розмірами?

Де замовити на замовлення подушку для підвіконня за своїми розмірами?
 

У вас є підвіконня на який Ви б хотіли встановити м'яку подушечку для створення затишку ми підготували для Вас відмінну пропозицію це спеціальний калькулятор, який може вважати за вашими розмірами будь-які подушки. Вам залишається тільки внести свої розміри і все, також ми створили 2 види тканини це велюр для домашніх умов наприклад для будь-якої ніші у вашому будинку це місце, наприклад, під сходами або на підвіконні. Друга тканина це оксфорд зі спеціальним просоченням, яке дозволяє використовувати таку подушку на відкритому місці, тканина оксфорд не боїться вологи і вогкості тому вона так чудово буде служити Вам і якщо пішов дощ, то подушку можна не ховати, оскільки з виробом просто нічого не станеться. Переглянути та замовити матрац на замовлення під свій розмір можна через наш ресурс.


Також подушки можна зробити з двох кольорів наприклад перед зробити темним, а низ світлим все залежить від ваших бажань на замовлення можна зробити подушку з двох різних тканин наприклад оксфорд + велюр також дуже практичне рішення. Також наші подушки часто купують для різних меблів з палет і звичайно ж вибираючи тканину оксфорд, якщо Ви використовуєте меблі з палет в закритому місці, то можна підібрати і тканину велюр.

Звичайно такі затишні подушечки можна встановити в будь-якому місці у вашому будинку в першу чергу там, де це Ви бачите головне, щоб Вам це подобалося, а наша команда Art-Puf готова впровадити всі ваші побажання в життя.


Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: