0
224
Admin

Як зробити своїми руками підвісне крісло Гамак з обруча

Як зробити своїми руками підвісне крісло Гамак з обруча

Цей майстер-клас зайде всім рукоділлям! Детальне і покрокове дивіться у фото Додаю тільки те, що там не написано - природно, всі краї тканини і, особливо, де залишаються отвори потрібно обробити зигзагом або оверлоком, у кого що є (не санітайзером, як зараз модно все обробляти!) Обруч обов'язково обернути залишками синтепону і закрутити ниткою щільно (фото ви побачите).


Ланцюжок та карабін Ви зможете купити в будь-якому господарському магазині - ланцюг цілий по довжині 5 м, ділила на 2 шт по 1,4 м і 2 шт по 1,1 м - по нахилу вийшло ідеально. Обруч металевий купити б.у це можна зробити на будь-якій дошці оголошень за символічні гроші це не дорого до 100 грн, там такого добра багато. Блискавку і синтепон можна замовити в будь-якому магазині яка займається продажем тканини  - такий магазин є в кожному місті на крайній випадок в інтернеті точно зможете знайти , тканину найкраще брати оксфорд це спец тканина зі спеціальним просоченням яка не пропускає вологу особливо корисно на дачі або на відкритих ділянках на природі взагалі.

Нижче представлений посібник як зробити своїми руками підвісне крісло гамак з обруча, АЛЕ якщо Ви не хочете морочитися і купити готовий продукт Ви зможете це зробити ЗМІ зможемо виготовити крісло за вашими обраними кольорами.

 
Як зробити своїми руками підвісне крісло Гамак з обруча
 
гамак з обруча.
 
гамак круглий з обруча.
 
 
 
 
Як зробити своїми руками гамак до стелі

Ось так ми з вами за 6 кроків визначили як можна зробити ось таке зручне крісло для свого будинку Ви також зможете ставити свої запитання у коментарях і ми з радістю відповімо на них.


Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: