0
187
Admin

Приклад зимових закритих альтанок

Приклад зимових закритих альтанок
 

Сьогодні ми розглянемо варіант використання оригінальних альтанок – це прозорі куполи з полікарбонату на металевому каркасі. Це новинка на українському ринку більше, ніж Ви ніде не зможете купити такий продукт. Особливість цих альтанок у тому, що вони збираються самостійно і для них не потрібен фундамент та інші принади будівництва які звичайно ж висмоктують сили та гроші. Ці альтанки дешевші навіть ніж звичайні які виготовляються з дерева та бетону та дах із металочерепиці це все не потрібно якщо Ви знаєте наш продукт. До того ж у кожній альтанці потрібно робити вікна, якщо Ви хочете зробити її закритою і зберігати тепло в зимову пору року. Щодо тепла для того, щоб у альтанці було тепло потрібно встановити теплову гармату і у Вас з'явилося тепле місце, де Ви зможете комфортно проводити час зі своєю родиною в зимову пору року в дуже класній атмосфері. Ви тільки уявіть, що Ви сидите всередині йде легкий сніжок і все видно це приголомшливо і заворожливо.

 
Ми ставали не одноразовим свідком того, як наші купольні альтанки перевертають бізнес стратегії в тому плані, що різні ресторани мають вільні площі на своїй терасі для встановлення таких прозорих купольних альтанок для отримання більшої кількості посадкових місць до того ж якщо Ви, наприклад, ресторан у Вас є можливість зробити експеримент зі своїм форматом обслуговування людей у ​​цих альтанках Ви зможете запропонувати ті послуги які наприклад у ваших закладах не вдасться надати наприклад той самий кальян, або наприклад Ви зможете здавати ці альтанки на час і пропонувати людям прийти зі своїми напоями це дуже різноманітний формат який Ви зможете розвивати по своєму, також можна зробити всередині підвісний камін це дасть особливу атмосферу вашому закладу і звичайно ж тепло.
 
купольна альтанка
 
прозора альтанка купол
 
альтанка куля купол в Україні
 
ідея альтанки купол прозора
 

Як Ви бачите ці альтанки вони використовуються цілий рік, влітку Ви зможете відкрити спеціальний клапан який знаходиться угорі для провітрювання альтанки, ми також бачили як на наші альтанки люди монтують кондиціонери :) це дуже практично та оригінально навіть якщо Ви встановити інверторний кондиціонер яким Ви зможете опалювати в мінусові температури, а влітку це джерело холоду.

Ми зможемо запропонувати безліч варіантів як відкриття дверей вгору або, наприклад, відкатну систему, зробити для Вас також можна унікальний розмір як у більшу сторону так і меншу доставку таких альтанок працює по всій Україні.


Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: