0
254
Admin

Як організувати кімнату дівчинки ідеї інтер'єру для підлітка

Як організувати кімнату дівчинки ідеї інтер'єру для підлітка
 

Ваша донька вчора любила різних героїв на кшталт міньйонів або злих пташок чи русалоньку, а сьогодні їй це вже зовсім не подобається вона почала захоплюватися зовсім іншими сферами це може бути музика, фільми і ось у її кімнаті все заповідано банерами улюблених акторів чи співаків і як же підібрати інтер'єр так, щоб на різні віки він залишався актуальним. Потрібно дбайливим батькам зрозуміти одне, що тепер дівчинка доросла і їй потрібно дати самостійно вибирати інтер'єр своєї кімнати, але ми можемо дати пару невеликих порад, до яких звичайно ж вона прислухається і Ви прийдете разом до когось рішення.


Які ідеї Ви зможете запропонувати це зазвичай яскраві тонна прованс, гламур але найкраще переконати дитину до скандинавського мінімалізму чому? Тому, що це золота середина інтер'єру, яка звичайно ж залишиться актуальною до студентських років, зараз у кожної дитини є свій улюблений блогер, який звичайно ж активно введе свій інстаграм або ютуб і в цих фото або відео Ви разом зі своєю дитиною зможете піддивитися "приклад" такий Ось кімнати якраз часто можна і зустріти приклад дитячої кімнати в скандинавському стилі.

 
кімната в стилі скандинавію для дівчинки
 
 

Вгорі представлений ідеальний приклад тієї самої спокійної кімнати в стилі скандинавію де переважають світлі тони і часто можна побачити замість білих глухих кольорів кольору натурального дерева масиву це можуть бути шафи, підлога, стіни, але тут найкраще не перестаратися взагалі. Коли Ви визначитеся з кольором стін, меблів потрібно підібрати декор і тут Вам допоможе така соціальна мережа як Pinterest там дуже багато ідей, які Ви зможете додати до інтер'єру дитячої кімнати.

Які меблі можна впровадити в інтер'єр на нашу думку так як ми 10 років займаємось виробництвом безкаркасних меблів чудовою ідеєю буде додати крісло мішок грушу це дуже актуальний предмет інтер'єру який подобається як дітям так і дорослим, а кількість комбінацій тканин та квітів можна створити своє унікальне крісло яке підійде для інтер'єру До того ж безкаркасні меблі виглядають стильно та ефектно у будь-якому інтер'єрі.

До того ж у кожній кімнаті потрібно організувати місце відпочинку і звичайно ж крісло мішок стане тим місцем де дитина зможе відпочити або зробити уроки за комп'ютером сидячи на кріслі або просто посидіти помріяти :) або ж місце зустрічей з друзями тоді можна розглянути варіант установки декількох мішків 2 -3 і більше, якщо місце дозволяє.

Наша команда бажає Вам розуміння та гармонії з вашою дитиною в такий непростий і досить складний вік і звичайно ж бажаємо Вам разом дійти до мети та спільного рішення щодо оформлення кімнати.


Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: