0
983
Admin

Від чого залежить ціна на підвісне крісло?

Від чого залежить ціна на підвісне крісло?
Погодьтеся, що підвісні гойдалки з ротанга викликають дике захоплення і кожній людині хочеться встановити його вдома в квартирі або на дачній ділянці. І ми в голові вже уявляємо де ми встановимо цю красу на стійці або без стійки можна використовувати ці дивні меблі по-різному але давайте розберемося від чого залежить вартість. Наприклад наша компанія Art-Puf завжди пише на сайті, що ціна від цього означає вартість тільки кокона+подушка+спец кріплення, які дозволяють встановити цю красу без стійки. Багато людей на жаль не розуміють, що кокон можна використовувати і без стійки і кажуть нам "а чому ви вартість вказуєте від" ми хочемо відповісти, що люди у яких обмежене місце в квартирі то підвісний кокон до стелі це вихід так і місця мало то це можливість використовувати кокон без стійки тим самим економиться сильно місце адже виходить що кулька просто ширяє в повітрі і не займає місце на підлозі. І тому що в даному випадку стійка не йшла в комплект ціна буде дешевшою на 1000 грн.
 
Бувають комплекти підвісних крісел ще дешевше ніж звичайні моделі це підвісні крісла в стилі лофт особливість цих моделей в тому, що вони не мають у своїй конструкції штучний ротанг і звичайно ж вартість буде набагато дешевшою і ці меблі можна використовувати також зі стійкою і без стійки, такі крісла підійдуть виключно для строгих інтер'єрів, де використовується більше коричневих відтінків під дерево і в таких інтер'єрах підвісні крісла з ротангом не особливо підходять.
 
Як Ви могли помітити, ціна залежить в основному від наявності ротанга і стійки і ми розібралися, що такі крісла можна використовувати без стійки. Але є ще й інші моделі, наприклад, двомісні підвісні крісла ці моделі йдуть дорожче, оскільки у виробництві використовується в 2.5 рази більше матеріалів того ж металу, ротанга, тканини і наповнювача і так далі. Але тут можна застосувати теж правило наприклад замовити цей великий кокон без стійки так, так теж можна і можна замовити без ротанга в такому випадку ціна теж буде дешевше на 1500 грн. Ось ми з вами і розібралися за якими критеріями компанія Art-Puf створює цінову політику і за старою традицією подивимося де і як використовуються ці крісла.
 
кокон ціна від чого залежить до стелі
 
фото приклад підвісного крісла
 
фото приклад підвісного крісла в стилі мінімалізм
 
Ми розглянули де використовують підвісні крісла в інтер'єрі, але давайте подивимося приклади, де успішно їх можна вставити на вуличній терасі або просто де або на відкритому повітрі.
фото приклад підвісного крісла на вулиці
 
фото підвісного крісла на терасі
 
двомісне підвісне крісло приклад фото
 
Ми також підготували матеріал для яких інтер'єрів підійде підвісне крісло ми радимо його Вам прочитати, якщо Ви маєте питання, чи можна Вам його встановити у свій будинок, ми постаралися відповісти.

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: