0
2073
Admin

Що подарувати на новий рік 2022 року? Оригінальний подарунок

Новий рік 2022 – який подарунок зробити близьким, щоб новорічна ніч запам'яталася надовго?

Питання з подарунком на новий рік для близьких та друзів завжди дуже делікатний. У кожного свої погляди та смаки, особливо коли справа стосується меблів та інтер'єру. Як то кажуть важко потрапити в ціль, але безкаркасні меблі сподобаються навіть найвибагливішим і найвибагливішим. Побачити під ялинкою безкаркасні меблі це чудово, і не передбачуваний подарунок.

М'які пуфи доставлять радість не тільки дітям, а й дорослим. Сидіти на них дуже зручно, навантаження на хребет розподіляється рівномірно, і відпочинок стає повноцінним. Крім того, це гідна заміна звичних громіздких меблів дуже легка і її можна переносити з місця на місце, адже крісло груша важить лише від 2 кг.

Крісло подушка - незамінна річ для сімей з маленькими дітьми, воно трансформується з крісла в диван і навіть у ліжко. Мамочкам особливо зручно годувати грудних малюків у цьому кріслі, так як воно набуває форми тіла і дозволяє сидіти у зручному положенні, а при бажанні і навіть у положенні напівлежачи. Коли крісло подушка трансформується на крісло мат, воно виконує функції невисокого дивана, на якому ваш малюк зможе безпечно грати. Діти дитсадківського та шкільного віку будуть щасливими, коли в їхній дитячій кімнаті з'явиться оригінальне крісло пуф. Адже на ньому можна стрибати, його можна переносити в будь-яке місце, і воно таке м'яке! Якщо потрібно звільнити простір, його можна прибрати в будь-який вільний кут або сховати в шафу. 

Власники дачі або заміського будинку будуть раді такому подарунку!

Крісло мішок з тканини плащового типу оксфорд не боїться води, дощу та бруду, його можна зберігати прямо на вулиці і за необхідності занести в будинок, його достатньо протерти вологою ганчіркою.

Найголовніше провести цей новий рік зі своїми рідними та близькими, а наші меблі зможе добре доповнити вашу душевну компанію.


 

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: