0
1833
Admin

Приклади салонів краси у стилі LOFT

Приклади салонів краси у стилі LOFT

Студія краси це місце де людина перетворюється на краще і тому кожен власник повинен продумати свій інтер'єр таким чином, щоб розташувати свого клієнта до того, щоб він максимально розслабився, але і при цьому не варто забувати про майстра, який робить роботу, адже він теж повинен надихатися і. вигадувати різні образи свого клієнта. З цієї причини безліч власників таких салонів віддають перевагу саме лофт атмосфері у своєму закладі плюс цього інтер'єру в тому, що він створює ту атмосферу творчості для вашого салону і майстер і клієнт почуватимуться комфортно. то ми вирушимо в 40-х х роках XX століття в Америку саме тоді використовували будівлі, які вже мали далеко не житловий зовнішній вигляд і обладнали їх таким чином, щоб там можна було працювати ось тоді і виник такий стиль як LOFT. Згадайте будь-яку покинуту будівлю, що там є? Звичайно ж штукатурка, обшарпані стіни відкрита підлога з бетону або дерева що видно і звичайно ж дуже багато світла та простору що так підходить для будь-якого творчого процесу.


Майстру під час роботи дуже важливо мати можливість вільно пересуватися навколо клієнта, а в ЛОФТ інтер'єрі особливим плюсом є що зовсім немає жодних перегородок, які б заважали це робити. У такій будівлі високі стелі і великі вікна зі шторами або жалюзі і звичайно на стінах висять досить безліч дзеркал погодьтеся, що в такій атмосфері дуже хочеться творити.

салон краси приклад лофт
 
салон краси як можна зробити
 
як оформити салон краси

В Україні при слові LOFT виникає розуміння зовні схожого на занедбане будівництво в критично поганому стані, але це зовсім не так це не вірна помилка, яка оселилася в головах українців, тому дана стаття розрахована саме на таких людей, які б трохи зрозуміли, що таке справжній лофт.

Тепер нам потрібно обставити наше приміщення зручними меблями і тут компанія Art-Puf прийде на Вас, адже дуже добре поєднуються меблі з металу і масиву в таких інтер'єрах, але знову ж таки хтось думає, що меблі в стилі лофт це старе крісло з металу. десь валялося і його поставили в такий інтер'єр це зовсім не так. Ми як виробники лофт меблів знаємо, що люди купують наші крісла під інші різні стилі це може бути: класика, модерн, хай-тек і так далі. Головний плюс чому ми зможемо Вам допомогти це те, що ми виробники тому зробити якийсь предмет менше або навпаки більше для нас зовсім не проблема. Також можна змінити колір металу або колір м'якої подушки на власний розсуд. Будь-який салон краси повинен мати красиві та просторі дзеркала без них у салоні неможливо працювати. На нашому сайті Ви знайдете моделі які мають висоту в підлогу або навпаки настінні моделі, круглі або квадратні, а ще є моделі з унікальним дизайном ось Вам приклад погодьтеся, що це дуже красиво. Тепер давайте розглянемо різні приклади вже готових салонів краси, які виконані в стилі LOFT.

 
 
 
 
 
 
 

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: