0
1752
Admin

Крісло мішок найулюбленіші меблі для тварин

Крісло мішок найулюбленіші меблі для тварин

Для багатьох людей тварини стають рівноправним членом сім'ї і тому дбайливі господарі обирають для своєї тварини найкраще це їжу, іграшки та різні лежаки та будиночки для них. І напевно останні займає особливе місце, адже дбайливий господар хоче, щоб тварина відчувала себе дуже добре, ад від того, як вона відпочиває, залежить настрій і самопочуття. Як звичайнісінькі моделі лежаків є кошики або матраци при виборі потрібно орієнтуватися на габарити тварини для того, щоб Ваша тварина знаходилася в повному комфорті. І звичайно, щоб тварина змогла лягти там на весь зріст для повного комфорту. Також потрібно продумати форму спального місця, якщо тварина любить спати калачеком, то найкраще вибрати ту модель, яка б мала круглу форму. Якщо Ваш котик або собачка любить відпочивати в положенні витягнуті лапи, в такому випадку потрібно вибрати прямокутну форму.
 
Сьогодні серед наших клієнтів які мають будинки тварин хочуть бачити замість звичайних лежанок та будиночків безкаркасні меблі та можна сказати з повною впевненістю, що безкаркасні крісла витісняють класичні лежанки. Такий предмет інтер'єру відмінно підходить для відпочинку людині, але тут Ви запитаєте, що мова йде про тварин і при чому тут людський комфорт ми помітили, що ці вироби дуже люблять котики і собачки за рахунок того, що виріб не має каркасу, то тварина зможе прийняти будь-яку форму.
 
крісло мішок для пса
 
До того ж це все відбувається завдяки наповнювачу, який м'який і дуже легкий, також він не викликає алергії, це дуже важливий пункт, якщо Ви алергік. Також особливий плюс таких меблів в тому, що вони дуже красиві і зможе доповнити будь-який інтер'єр і скрізь буде актуальним. На сьогодні такі меблі є однією з найбільш провідних кількість тканин, моделей і низька вартість крісла дозволяє стати дійсно популярним предметом інтер'єру в будь-якій квартирі. Ось наприклад у Європі вважається нормою, якщо в будинку є такий бін-бег, оскільки це комфортно і мобільно.
 
безкаркасні меблі для кота та собаки
 
Як вибрати лежанку для тварини?
 
Тут потрібно брати орієнтир також на розміри тварини в якій позі він любить відпочивати і від цього робити свій вибір, але якщо і Ви хочете ділити крісло разом зі своїм другом то Вам також варто звернути увагу на Ваш ріст це найголовніший показник при виборі безкаркасних меблів . Також особливу увагу потрібно звернути увагу на тканину, з якої буде виконано крісло ідеально, якщо це буде тканина оксфорд, цей матеріал дуже щільний і не пропускає вологу і вогкість. За рахунок цього виріб не матиме затяжок, а якщо Ви маєте свій будинок, то таке крісло можна розташувати у дворі і якщо Ваш пес стрибне на нього з брудними лапами, то крісло можна легко почистити за допомогою навіть звичайної шланги. Також таке крісло ви зможете брати із собою на природу скажемо там де є волога та вогкість це річка чи басейн.
 
Наша компанія Art-Puf займається створенням таких виробів, і Ви зможете купити у нас їх за вартістю від виробника по всій Україні.

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: