0
1284
Admin

Які меблі Вибрати для Лоджії?

Какую Мебель Выбрать Для Лоджии?Якщо Ви вирішили оформити Лоджію то швидше за все почали вже гуглити це питання адже ¦справді в цій темі є безліч підводних каменів наприклад такі з яких матеріалів вибрати меблі, в якому стилі, які вони повинні бути великі чи маленькі? Все це створює великий обсяг питань, які безперечно потрібно вирішити. Ми знаємо не з чуток як це важко адже ми компанія виробник різних меблів для відпочинку яка відмінно підійде для Лоджії. Нам часто дзвонять і запитують які все ж таки меблі підібрати для інтер'єру Лоджії. І так давай ті почнемо найчастіше у нас замовляють крісло папасан нижче ми прикріпимо фотографії прикладів, як це виглядає у клієнта наш стандарт виробництва даної моделі 100 см в діаметрі верхньої частини але так як лоджії у всіх різні ми навчилися підлаштовуватися під клієнта і нам часто доводиться робити їх 80 см у діаметрі. Це дуже заощаджує місце тому люди і замовляють такі розміри. Як показує практика людей найбільше тягне до плетених меблів, дуже рідко це можуть бути меблі з дерева, але таку картину бачимо ми у своїй компанії, може ті, хто займається виробництвом виключно дерев'яних меблів, зможуть з нами посперечатися.

 
Часто у нас замовляють підвісне крісло з ротанга в першу чергу тому, що виріб дійсно унікальний за своїм дизайном, адже не часто зустрінеш крісло в якому можна сидіти в підвішеному стані правда адже. А тут Ви отримуєте унікальний дизайн і при цьому плетені меблі, а як ми писали вище люди дуже хочуть бачити на балконах і лоджії плетені меблі вони можуть бути різних кольорів в нашому каталозі Ви зможете ознайомитися докладніше також, є безліч моделей є одномісні кокони, а є двомісні але для того, щоб встановити двомісну потрібно щоб і площа дозволяла виріб дуже великий. Також у нас Ви знайдете різні плетені столики з ротанга який разом із папасаном відмінно доповнюватимуть один одного.
 
 
Сьогодні ми змогли помітити, також і інший напрямок, який так сподобався людям, це меблі в стилі лофт, цей напрямок ми відкрили для себе нещодавно і довго йшли до нього. запропонувати величезний асортимент тут Вам і столи, крісла, стільці і т.д.
 
При підборі меблів також варто звернути на вагу потрібно, щоб меблі були не дуже важкими так як не варто навантажувати конструкцію, також зверніть увагу на те в яких кольорах виконана обробка стін і під неї вже підганяти меблі, майже у всіх наших меблів є м'яка частина яка Добре буде доповнювати загальний інтер'єр (зверніть на це увагу!). Коли Ви обставлятимете лоджію, потрібно щоб меблі не заважали проходити сонячним променям у квартиру або взагалі не створювали проблем зі входом туди, адже можна всього наставити потім розумієш, що Ви зробили зовсім не те, що хотіли і це проблема! Ми звичайно не дамо порад які полиці потрібно робити або стелажі чи потрібні вони взагалі там, які підібрати квіти ми не знаємо, але впевнені, що якщо Ви скористаєтеся нашими товарами то, точно зможете підібрати те, що хотіли!
 
крісло папасан на лоджію

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: