0
1432
Admin

Які меблі вибрати для балкона чи тераси?

Які меблі вибрати для балкона чи тераси?Сьогодні наша команда Art-Puf хоче розповісти як можна облаштувати балкон або терасу і які меблі можна вибрати для таких місць. Відразу потрібно розглянути всі нюанси, адже сьогодні це питання залишається дуже актуальним все більше і більше людей хочуть облаштувати свій балкон таким чином, щоб там була можливість повноцінного відпочинку, де б Ви могли прийти туди в спекотний літній день і відпочити. У літній час хочеться бути набагато ближче до природи, якщо у Вас немає своєї дачі облаштування лоджії або балкона буде для Вас у самий рас.

 
 
 
 
Але перед цим потрібно розглянути умови, де будуть знаходитися меблі ближче до природи, тому вони диктують свої правила під які потрібно вибрати потрібні меблі. Адже якщо балкон не засклений, ми радимо відмовитися від дерев'яних меблів, оскільки дощ і вогкість зможе вивести з ладу такі меблі за кілька сезонів. Також меблі повинні бути компактними так як в основному ми маємо балкони маленькою площею. До того ж ми виробляємо меблі для малогабаритної квартири, які розроблені таким чином, щоб поєднати в один предмет інтер'єру кілька і при цьому, щоб розміри виробу були дуже компактні.
 
меблі для балконамеблі для лоджі
 
Також варто звернути увагу на ті меблі які змогли б бути водостійкими ми також зможемо запропонувати для Вас великий асортимент таких меблів це крісла мішки груші з тканини оксфорд цей матеріал дозволяє використовувати крісла там де є волога, вогкість та інші фактори де звичайні меблі не справилися б. До того ж безкаркасні меблі на балконі це вже стало класикою вибору багатьох людей, адже крісла мішки дуже легкі і зручні і не займають багато місця. Особливий плюс таких меблів в тому, що Ви зможете використовувати її цілий рік влітку це меблі для балкона або тераси, а взимку це зручне крісло у вітальні чи спальні. Середня вага такого виробу становить близько 3 кг, тому перенести виріб зможе перенести навіть дитина. Асортимент кольорів зможе вразити кожного, до того ж можна завжди вибрати кілька кольорів.
 
Також у нас є ще одна новинка в меблевому світі, яка відмінно підійде для балконів і лоджії з великою площею це підвісні крісла кокони з ротанга які приваблюють своїм оригінальним зовнішнім виглядом, за рахунок того, що людина перебуває в підвішеному стані це крісло найбільше і манить за рахунок зовнішніх показників Ваша зона відпочинку стане набагато просторішою та оригінальнішою. За своїми фізичними властивостями кокони також не бояться вологи або вогкості, тому крісла можуть зберігатися в таких місцях цілий рік і їх не потрібно ховати. Завдяки штучному ротангу, який виступає в ролі обплетення виробу, він не боїться сонячних променів, дощу і навіть морозу.
 
кресло кокон на балкон
Наша компанія спеціалізується на вуличних меблях і на нашому сайті Ви зможете безліч знайти моделей, які ми тут не описали. Ми вибрали основні, також Ви завжди зможете звернутися до нас, якщо у Вас є побажання до замовлення, ми зможемо його реалізувати.
 
Також корисне рішення для вузького балкона якщо Ви маєте балкон шириною 100 см, дане крісло відмінно допоможе Вам встановити ось такий оригінальний виріб, який радуватиме Вас і ваших близьких.
 

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: