0
1088
Admin

Які меблі підійдуть для відпочинку на свіжому повітрі?

Які меблі підійдуть для відпочинку на свіжому повітрі?Дачний сезон у самому розпалі, виникає питання, які меблі підібрати для комфортного відпочинку на своїй дачній ділянці? Сьогодні споживачеві доступний найширший вибір меблів. Компанії та приватні майстри, які займаються меблевим бізнесом, прагнуть того, щоб їх пропозиція повністю задовольняла попит та потреби кожного клієнта чи замовника. При виборі меблів потрібно особливу увагу приділити її якості. Якщо як основний матеріал виступає тканина, потрібно стежити, щоб вона була міцною і не тонкою. На природі часто бувають механічні пошкодження, тому меблі з тонкою тканиною зовсім не пасують. Металевий каркас має бути міцним і не гнутися під тиском. Звичайно хороші меблі коштуватимуть дорожче, але й прослужать вони набагато довше за меблі з дешевого матеріалу.

 
Хороші відгуки завжди одержують меблі з плетеної лози, бамбука, ротанга. Завдяки гнучкості, його стебла легко піддаються обробці і підходять для створення хитромудрих візерунків, тому меблі з ротанга завжди виглядають оригінально. Сидіти на ній суцільне задоволення, але й ціна у них набагато вища, як і у дерев'яних аналогів. Але, незважаючи на зручності дерев'яних конструкцій, суттєвим мінусом є громіздкість і вага. Транспортування таких меблів можливе лише за допомогою автомобіля. Пластик також використовується для виготовлення переносних меблів, але він не дуже надійний і може швидко ламатися та вицвітати, тому, як правило, з нього роблять лише невеликі, зручні деталі тієї чи іншої конструкції.
 
При покупці меблів для відпочинку на природі потрібно її випробувати. Наприклад, якщо це стілець не зайвим буде на нього сісти і перевірити зручність цієї моделі, адже тканинні розкладні меблі підходять і комфортні далеко не всім. На природі не завадить гамак, але не скрізь можна знайти для нього потрібне місце. У таких випадках краще купити підвісне крісло гойдалки.
 
Для відпочинку на дачній ділянці після важкого робочого тижня ідеально підійде крісло мішок. На даний момент це найпопулярніший вид меблів без каркасу бінбег. Назва походить від англійських слів bean та bag, що в перекладі означає «мішок з бобами». Такі меблі вперше з'явилися в Італії в 1968 році і мають ряд переваг:
  1. • індивідуально підходить для кожного, набуваючи форми під вагою людини, що сідала;
  2. • у ролі наповнювача у величезній кількості застосовуються рухливі та легкі гранули полістиролу. Завдяки малим розмірам цим пінопластовим кулькам не загрожує деформація, вони рівномірно розподіляються під тілом людини, що сидить;
  3. • це крісло позбавлене каркасу, відсутні гострі кути, тому воно чудово підходить для дитячої кімнати;
  4. • крісло зручне у транспортуванні, оскільки вага крісла в більшості випадків не перевищує 8 кг.
 
Які меблі підійдуть для відпочинку на свіжому повітрі?
 
меблі для свіжого повітря
 
меблі для природи
Ротангові меблі мають унікальний дизайн, який стане відмінним доповненням різних інтер'єрів, які активно використовують як усередині приміщень, так і зовні, встановлюючи на літніх майданчиках кафе, терасах або балконах, а також біля басейнів. Універсальне застосування ротангових меблів можливе завдяки поєднанню трьох основних критеріїв: • у модельному ряді представлені різні предмети, завдяки чому кожному покупцю буде нескладно підібрати відповідну для себе модель. • застосування у виробництві спеціально розробленого матеріалу забезпечує відмінні характеристики меблів за різних умов експлуатації.
 
  1. • в каталозі виробника представлена досить велика кількість моделей, що дозволяє кожній людині підібрати такі меблі, які ідеально підійдуть особисто для нього. Хорошою альтернативою підвісному гамаку буде крісло гойдалки. Міцна конструкція дозволяє максимально насолодитися відпочинком на свіжому відпочинку. Головні переваги такого крісла:
  2. • рекомендації лікарів проводити час у кріслах висячого типу, оскільки вони нормалізують нервову систему;
  3. • Ви отримуєте повний релакс, коли сідаєте в нього, тому що при похитуванні туди-сюди активізується парасимпатична нервова система, яка дарує нам цей релакс.
  4. • м'язи повністю розслаблюються під час використання крісла гойдалки;
  5. • якщо у вас проблеми зі сном, це крісло допоможе вирішити їх;
  6. • коли ви хитаєтесь, ви змушуєте працювати м'язи ніг та хребет.
 
Якщо ви любитель риболовлі, то мінімалізм крісло просто необхідна для вас річ. За допомогою цього крісла ваше улюблене хобі стане ще зручнішим та комфортнішим. Відмінний відпочинок на природі з вудкою в руках. Також це крісло підійде для виїзду на шашлики, просте у транспортуванні, не займає багато місця, компактне та легко складається. При всій різноманітності меблів для відпочинку на природі, ви обов'язково оберете саме те, що підходить вам до смаку. Проводьте свій відпочинок з ідеальним комфортом, а компанія Арт-Пуф завжди підкаже які меблі краще вибрати для цієї мети.

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: