0
2012
Admin

Які меблі мають бути в дитячій кімнаті?

Які меблі мають бути в дитячій кімнаті?

Відразу хочу сказати, що меблі в дитячій кімнаті повинні бути виключно дитячими, яскравими, м'якими і головне БЕЗПЕЧНІ. Багато батьків подумають, що можна використовувати як дитячі меблі старий бабусин сервант або її старе ліжко, це не вірне рішення, і зараз я Вам розповім чому. Багато хто скаже, що в питанні щодо вибору меблів в дитячу немає нічого складного, але не все так просто!

 
Для початку можна просто купити маленьке ліжечко і все як кажуть на перший час вистачить але дитина буде рости і тут вже Вам доведеться купувати нове ліжечко і стільчик і стіл для малювання і також при вході в дитячу кімнату хочеться відразу побачити, що тут комфортно і затишно. Багато батьків роблять одну і ту ж помилку вони купують меблі самостійно і не запитують, що більше подобатися вашому малюку. Батько в кімнаті житиме дитина, а не Ви і потрібно, щоб вона сама вибирала собі меблі, а батько повинен потурбуватися про безпеку дитини, щоб під час проведення в дитячій дитині не було травмовано.

Які меблі мають бути в дитячій кімнаті?

Так то головне грамотно підійти до питання щодо вибору меблів у дитячу. Площа кімнати найкраще поділити за функціями. Потрібно, щоб у кімнаті були точні зони для сну, гри, навчання та відпочинку. Це привчить дитину до порядку змалку.
 
Для однієї дитини
 
У кімнаті де буде жити один мешканець потрібно вибрати такі меблі, які нададуть велику кількість вільного місця, потрібно щоб було багато вільних полиць і шафок, це в першу чергу запобігає появі бордаку в кімнаті і навчить дитину класти кожну річ у своє місце.
І звичайно кімната має бути максимально яскравою та затишною.
 
де купити меблі для дітей?
Для двох дітей
 
У кімнаті де будуть жити дві дитини потрібно зробити так, щоб у кожного був свій особистий кут, допомагає також розділити площу кімнати на окремі яскраві межі. Також потрібно, щоб у кожного була своя окрема поличка, шафка для зберігання особистих речей. Дітки повинні почуватися вільно і затишно в кімнатці, тому коли Ви будете купувати меблі врахуйте побажання двох дітей, і тільки тоді ви досягнете результату.

крісло мішок для дитячої

Де придбати меблі для дитячої кімнати? Пішли ті часи коли меблі були у всіх однакові, і для окремих меблів для дітей і не йшлося. Сьогодні можна купити дитячі меблі в нашому інтернет магазині, ми займаємося виключно безкаркасними меблями, це меблі які складаються з двох знімних чохлів, всередині внутрішнього чохла присутні гранули дрібного пінопласту. Головний плюс цих меблів у тому, що вона повністю складається з екологічно чистих матеріалів, і повністю безпечна для дитини, тому що не має дерев'яних деталей про які можна вдаритися. Наш інтернет магазин Art-Puf безкаркасних меблів в Україні займається виробництвом крісел груш, м'ячів, матів, пуфів . Хочемо відзначити той факт, що ми пропонуємо найбільшу кількість тканин від 20 різновидів, з кріслом мішком дитина зможе грати, тиснути його, кидатися ним і.т.д. Доставка працює по всій Україні, якщо у Вас є питання дзвоніть нам.

 


Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: