0
337
Admin

Як з'явилися м'які меблі?

Як з'явилися м'які меблі?

Першим творцем м'яких меблів був Хоффманн Йозеф. Він зробив те, що досі його роботи ставлять у приклад багато виробників меблів відштовхуються від його ідей. меблів навіть сьогодні. Поєднання наук про опір матеріалів та ортопедії було стрижнем у підходах Йозефа. У свою чергу, ортопедія є наукою, яка вивчає опорно-руховий апарат. Хороші меблі повинні допомагати людині розслабитися і отримувати задоволення, допомогти відпочивати, позбавити настирливого болю в спині. І правильний розрахунок опору матеріалу для меблів допомагає визначити необхідна наука.

Щоб зробити, меблі потрібно розробляти зручні частини меблів, щоб догодити людині у зручності, а безкаркасні меблі (крісла мішок або крісло груша) сама знайде те вигідне положення вашого тіла, тому що коли ви сідаєте в ці меблі вона підлаштовується під вас приймаючи форму вашого тіла . У корпусних якісних меблів повторюю якість дерева лежить на складі дуже довгий час, перед тим як з нього зроблять, продукт.

Це роблять, тому що перед тим як зрубали дерево клітини деревини живуть ще дуже довго, щоб меблі виявилися хорошими і не розсихалося потрібно, деревини висушити.

Також ще, обробляють дерево різними хімікатами, щоб у ній не заводилися грибки та інші бактерії. Але при цьому ці хімікати нешкідливі здоров'ю людини. Дорогі меблі роблять таким чином, щоб у них не було цвяхів і шурупів. Усі з'єднання мають бути з пазів.

Компанія Art-Puf хоче запропонувати всім жителям України безкаркасні меблі за найнижчими цінами. І гарною якістю, ми є лідерами продажу цієї продукції. Через багато років наш бренд став виробляти безліч інших меблів – це меблі з ротанга, підвісні крісла зі штучного ротанга. бути використано як на вулиці так і в квартирі в залежності від вибору вашої тканини так як вона буває різною є більш м'яка в такому випадку вона підійде для квартири, а ось наприклад оксфорд підійде для вулиці це вуличний варіант біля річки наприклад або на природі.

Але якщо все-таки повернуться до питання коли з'явилися м'які меблі то історія нас приведе в Османську імперію так як слово "диван" був вперше згадувався саме там це сучасний Іран і Туреччина.

Потім ми потрапимо в епоху античності справа ось у чому, що римляни і греки не були знайомі з м'якими меблями, але свою працю вони вклали у створення її, наприклад, після бою, вони сідали на бронзу або мармур, але вони зовсім не знали, що таке м'які меблі. Тепер давайте розглянемо приклади де все ж таки греки були помічені при створенні чогось м'якого це кушетка всіма нами знайома. Через якийсь час з обох боків були додані маленькі подушки для комфорту.


Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: