0
1412
Admin

Як Візуально Збільшити Кімнату 13 простих методів

Як Візуально Збільшити Кімнату 13 простих методівМініатюрна вітальня або невелика спальня може стати зорово більше, якщо застосувати на практиці деякі корисні секрети. «Вірний» відтінок поверхні стін та стелі, відповідне меблювання та унікальні декоративні предмети – і ваша тісна, малогабаритна кімнатка, як по клацанню пальців перетворюється на вільну та затишну квартиру!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Метод №1. Світлі стіни
 
На сьогоднішній день білий колор (а також всі його відтінки: бежевий, зефірний, ванільний, молочний) на вершині популярності. Дизайнери віддають перевагу саме цим кольорам за їхній універсальний характер, і ще важливу здатність відображати природне освітлення, наповнюючи простір повітрям і теплом. Світлі тони ідеально підійдуть для будь-якої кімнати, незалежно від того спальня це або кухня, саме тому його можна легко застосовувати в обробці стін, стелі, а також покриття для підлоги.
 
збільшити кімнату
 
як збільшити вітальню
 
візуально зробити більше зал
 
Метод №2. Пастельна палітра кольорів
 
Будь-який дизайнер, який зможе оформити маленьку кімнату у темних тонах – справжній експериментатор та сміливий професіонал своєї справи. Класичним жанром вважається використання пастельних кольорів для оформлення невеликих просторів. Саме така палітра відтінків асоціюється у людини з чистотою, повітрям, свіжістю та домашнім затишком, вони чудово відбивають сонячне світло, роблячи обстановку ще більш відкритою.
 
Метод №3. Високі штори
 
Для того щоб візуально «витягнути» кімнату, буде досить просто повісити штори або фіранки на вікна під стелю. Максимально правильно підібрати текстиль яскравого кольору або з незвичайним принтом, щоб він виділявся на загальному тлі. Таким чином, штори притягнуть на себе погляд, роблячи стелю трохи вищою.
 
як збільшити приміщення за допомогою меблів
 
збільшити кімнату за допомогою стелі
 
Як збільшити кабінет у квартирі?
Метод №4. Акцент на мінімалізм
 
Коли в кімнаті зовсім мало вільного простору, спочатку необхідно звільнити її від усього непотрібного і зайвого. Наприклад, великі шафи-купе будуть недоречні і значно захаращують обстановку. Завжди можна знайти найкращий варіант - вбудовані меблі або звичайні двері-купе на всю висоту кімнати, зможуть забезпечити компактне та містке зберігання потрібних речей, залишаючись при цьому непомітними. Також нічого хорошого не вийде, якщо кімнату наповнити великою кількістю стільців, пуфів, поличок, підставок. Все зайве прибирайте та ховайте, тільки в цьому випадку простір почне вільно дихати!
 
Метод №5. Багатофункціональні меблі
 
Стіл-книжка, крісло-диван, журнальний + обідній стіл, будь-які меблі-трансформери - ідеальне рішення для всіх, хто вважає квадратні метри своєї квартири. Багатофункціональність цих предметів інтер'єру дивує, вони займають мінімум простору, але не поступаються в комфорті та практичності звичною для всіх меблів.
 
Метод №6. Об'ємна люстра
 
Малогабаритна кімната передбачає одне основне джерело світла, саме тому найкращим рішенням стане об'ємна люстра, з великою кількістю лампочок, яка буде закріплена максимально під стелею. Зайшовши в таку кімнату, погляд мимоволі кидатиметься вгору, на головну деталь стелі, роблячи його візуально ширшим і вищим.
 
Метод №7. Підлогові світильники
 
Якщо немає можливості застосувати хитрість з великою люстрою на стелі, то завжди є можливість висвітлити приміщення одним або навіть двома торшерами. Як і високі штори, вони візуально розтягую кімнату. Намагайтеся підібрати цікавий та незвичайний абажур, щоб внести в інтер'єр додаткові кольори та наповнити приміщення затишком.
 
Метод №8. Меблі з високими ніжками
 
М'які кутові диванчики та крісла, що мають громіздкі каркаси, типові шафи та комоди стандартних геометричних форм, завжди виглядають масивно та важко. Зробити інтер'єр повітряним і легким допоможе меблі, що мають тонкі довгі ніжки. Разом з нею в приміщенні є почуття простору, відкритості та простоти пересування.
 
Метод №9. Застосування скла
 
Меблі, що складаються зі скла, додасть інтер'єру нотки легкості і легкості, завдяки ним світло «грає» в приміщенні, роблячи його просторішим і теплішим. Вибираючи новий комплект меблів, намагайтеся звернути увагу на фасади, якщо більшість їх складається зі скла, то це найкращий варіант. Також досить стильно виглядають скляні журнальні або обідні столи, полички, будь-які види стелажів.
 
Метод №10. Системи відкритого вигляду
 
Щоб інтер'єр не здавався захаращеним, використовуйте у ньому системи зберігання речей відкритого типу. Це можуть бути гірки, стелажі, бібліотеки або настінні полички. Така хитрість є не тільки декоративним прийомом, а й досить функціональним способом зберігання потрібних дрібниць. Вміст систем відкритого вигляду завжди у вас на очах, отже, знайти потрібний предмет не займе багато часу.
 
візуально збільшити спальню
 
візуальне збільшення квартири за допомогою аксесуарів
 
Метод №11. Кімнатні рослини
 
Будь-який інтер'єр стане набагато затишнішим і теплішим, якщо до нього додати зелені рослини в симпатичних горщиках, які також можуть стати предметом декору. Квіти освіжають приміщення і добре розбавляють пастельні тони стінок. До того ж деякі види кімнатних рослин сприятливо впливають на мікроклімат всього приміщення.
 
Метод №12. Застосування дзеркал
 
Дзеркальні поверхні творять дива, їм під силу візуально збільшити будь-яке приміщення: вузький коридор, маленьку ванну кімнату, кухню. Візуально кімната «продовжується» в дзеркалі, за рахунок цього здається більше. У маленькому приміщенні краще виглядатимуть великі настінні дзеркала з декоративним фасадом або стандартною рамкою. Досить часто дзеркальні поверхні прикрашають фасади шаф-купе, передпокоїв.
 
Метод №13. Картини та фотоколажі
 

Ще один спосіб розширити кімнату - розмістити на стіні велику картину, але зробити це потрібно так, щоб при вході в приміщення полотно впадало в око.

Також одну з вільних стін буде добре задекорувати цікавими фотографіями чи мистецтвами ваших дітей. Обов'язково підберіть для них оригінальні рамочки і розташуйте так, щоб вийшла одна композиція.

Невеликий простір зовсім не вирок. Досвідчені дизайнери, за допомогою багатьох хитрощів, завжди зможуть візуально додати кімнаті кілька квадратних метрів. Тому експериментуйте та насолоджуйтесь процесом!

 
Наша компанія Art-Puf займається виробництвом різноманітних меблів в Україні у нас Ви зможете знайти безліч цікавих моделей для свого інтер'єру це меблі в стилі лофт, а конкретно ми радимо звернути увагу на обідні столи де представлено дуже багато різних моделей які Ви зможете купити по всій Україні .

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: