0
3100
Admin

Як підібрати меблі для невеликої кухні у стилі Лофт?

Як підібрати меблі для невеликої кухні у стилі Лофт?Розглядаючи інтер'єри сучасних будинків та квартир, дуже складно повірити в те, що стиль лофт не одразу отримав визнання людства. Всі його відмінні риси, найцінніші та найцікавіші, у момент зародження стилю вважалися величезними недоліками. Облаштування занедбаних будівель у 30-40 роки в Америці було єдиним варіантом для бідних людей $ CUT $ придбати хоч якимось житлом. Але вже зовсім скоро специфічна ідея відновлення фабричних будівель припала до душі не лише економним студентам, а й багатим людям Європи та Америки.
Завдяки старанням сучасних дизайнерів стиль лофт знаходить своє місце при оформленні приміщень різного типу. Незавершений інтер'єр ідеально виглядає не тільки в облаштуванні спалень та віталень, а й на кухні.
 
 
 
 
 
Чому саме лофт так підходить для кухні?
 
Даний стиль на кухні сповна оцінять ті, кому до душі відкриті простори, велика кількість світла та повітря. Світлі тони стель, якими славиться Лофт, додадуть приміщення об'ємності. Металеві труби, дерев'яні перегородки, бетонні стовпи і колони, що знаходяться в квартирі, немає потреби більше ховати, що значно полегшує роботу. Саме завдяки цим будівельним атрибутам кухня набуває незвичайного «фабричного» вигляду.
Інтер'єр, оформлений у такому стилі, не потребує вишуканих декорацій чи прикрас. Тут будуть доречні приємні для ока пастельні тони, наприклад, сірий, білий, коричневий, бежевий. Двері та вікна суворої банальної прямокутної форми, відмінно впишуться у загальну картину кухні. Не потрібно вибирати щось незвичайне, цікаве, головне – щоб ці предмети інтер'єру були великі та просторі.
 
Не рідко кухні стилю лофт, навіть найменші, розбиваються на функціональні зони за допомогою меблів, ширми або освітлення. В обробці найчастіше використовують звичайні підручні матеріали: цегла, дерево, бетон, метал. Ідеально виглядає неоштукатурена цегляна кладка або нерівна бетонна підлога. Щоб здешевити ремонт, можна створити імітацію цих матеріалів штучним способом.
 
Меблі для індустріальної кухні
 
Знаючи основну ідею стилю – проблем із вибором меблів виникнути не повинно. Спочатку для виконання функціональних завдань застосовувалося все те, що вже було. У таких кухнях, не рідко, збиралися великі компанії, обговорювалися книги, картини, співалися пісні, тому в приміщенні легко поєднувалися предмети інтер'єру різних епох та культур. Це означає, що на кухні можуть бути меблі з класики, античності та сучасності.
 
 
інтер'єр лофт на кухні
 
кухня невелика loft
 
ремонт маленької кухні в стилі лофт
Вибираючи кухонний гарнітур, можна себе нічим не обмежувати. Прості та лаконічні рішення стануть ідеальними. Фасад меблів може мати чисто гладку поверхню, але наявність фурнітури не під забороною. Найчастіше господарі кухні віддають перевагу матовим фасадам, глянсовий також виглядатиме доречно, оскільки гарнітур – єдина частина кухні, яка може мати дзеркальну поверхню. Фасади, виготовлені з нержавіючої сталі – сміливе та практичне рішення. Звичайно, вони вимагають ретельного догляду, зате вологи, температури і деформації не піддаються.
 
Дизайнери рекомендують встановлювати відкриті полиці та стелажі, які виконуються в абсолютно різних розмірах. Таке незвичайне рішення дозволить зберігати посуд різної величини.
Колірні рішення для предметів інтер'єру можуть бути різноманітні, але існує правило: перший колір повинен гармонійно виглядати в інтер'єрі, вписуватися в загальну обстановку, а другий виступати акцентом, підкреслювати стиль. На тлі бетонної стіни або цегляної кладки будь-який яскравий відтінок виглядатиме виразно.
 
Для багатьох людей, вибрати кухонний гарнітур, виявляється не складним завданням на тлі вибору меблів для обідньої групи. Якщо обідня зона розташовується за барною стійкою або за острівцем, то єдиним правильним рішенням буде придбати барні стільці, які підходять в загальний інтер'єр. Універсальні моделі, які максимально ідеально впишуться у кухню стилю лофт, можна замовити крісла у стилі Лофт. Якщо ж є необхідність і є можливість встановити повноцінну обідню зону, то вибір столу – дуже важлива та відповідальна місія. Органічно в "заводську" тематику впишуться комбіновані вироби, виготовлені з металу та дерева, наприклад, стільниця дерев'яна, а каркас металевий. На сторінці сайту #, представлені саме такі моделі обідніх Лофт столів. До такої моделі ідеально підійдуть стільці або табурети, виготовлені з аналогічних матеріалів. Також можна зупинити свій вибір на розкладних стільцях або навіть на плетених садових меблів.
 
Отличным решением будет стол на роликовых колесиках. Он может выступить в качестве кухонного островка, как дополнительная поверхность при приготовлении еды, а также - местом для трапезы. Такой стол может быть исключительно металлическим или деревянным, он гармонично впишется в индустриальный интерьер и станет центральным предметом кухни. 
Великої уваги варто приділити вибору потрібних стільців для обіднього столу або барних табуретів для кухонного острівця. Металевий каркас та дерев'яне сидіння для стилю лофт є ідеальним рішенням. Для того, щоб дизайн був справді унікальним, варто звернути увагу на дизайнерські стільці. Моделі створені в різних кольорах, мають універсальні розміри, тому підібрати потрібний стілець зможе навіть найвибагливіший клієнт.
 
Освітлення, декорації та аксесуари кухні у стилі Лофт
 
Кухня, оформлена в промисловому стилі, повинна бути максимально освітлена. До того ж, світло має поширюватися не тільки на великих просторах кухні, але й над робочою поверхнею в обідній зоні. Не забувайте про розсіяне освітлення, принаймні хоча б один загальний світильник повинен мати таку властивість. Обмежень при виборі світильників немає для цього стилю. Відмінно впишуться лампочки з плафонами як майстерні, виготовлені з металу або пластику. При великому бажанні можна придбати більш вишукані вироби, запозичені в інших стилів.
 
лофт меблі для невеликої кухні
 
крісла для невеликої кухні в стилі лофт
 
лофтовий інтер'єр кухні у стилі ЛОФТ
 
Лофт інтер'єр стиль маленька кухня
 
Якщо дозволяє місце, то кухню можна і навіть потрібно доповнити найпростішими, але незвичайними аксесуарами: екзотичною рослиною, яка розміщена на високій підставці для квітів, додатковими табуретами, кріслом або навіть безкаркасним диваном. Варіанти оформлення можуть бути різноманітними, і залежати від фантазії власника кухні. Щоб вибір став простіше, рекомендуємо відвідати сторінку нашого сайту з недорогими дизайнерськими меблями стилю лофт. Кожен зможе підібрати вироби на свій смак, а величезний асортимент, обов'язково підштовхне на незвичайні ідеї оформлення кухні.
 
Важливі поради
 
  • 1. Оформлення кухні стане більш цікавим, якщо грубі стіни та підлогу розбавити свіжою живою зеленню. З цією метою можна самостійно спорудити дерев'яні полиці або стелажі, квіти згладять всю строгість стилю.
  • 2. Лофт не любить самотності, тому буде краще, якщо суміжні кімнати з кухнею або хоча б коридор будуть оформлені в подібному стилі. Мінімалізм та хай-тек – ідеальні пари для Лофта.
  • 3. Розмір приміщення відіграє важливу роль. Так як ми маємо справу з невеликою кухнею, то можливість об'єднання її з балконом, лоджією або вітальнею – стає необхідністю, а не забаганкою.
 
Кімната, наповнена великою кількістю світла та повітря, максимально підходить під цю стилістику. Складнощів при оформленні кухні в індустріальному стилі виникнути не повинно. Головне правильно поєднати в одному невеликому приміщенні елементи різних історичних епох, які могли б перебувати у занедбаній будівлі заводу, цеху чи складу. Якщо ви маєте тонкий смак і почуття міри, то таке завдання стане для вас елементарним.
 

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: