0
1423
Admin

Як оформити цікаво дизайн веранди будинку чи дачі?

Як оформити цікаво дизайн веранди будинку чи дачі?Якщо у Вашому будинку є така ділянка як веранда, то Вам дуже пощастило. Адже там завжди можна залишитися віч-на-віч зі своїми думками і подумати про щось своє близьке, помріяти або просто відпочити за комп'ютером або планшетом. Одним словом людина там має відпочивати. Безперечно там має панувати сімейне тепло і затишок ось, що має випромінювати таке місце і найголовніше незалежно від того, як Ви розраховуєте проводити час у ньому на постійній основі або тільки в літню пору року. Це те місце, де Ви зможете перейти з дому в сад, і цей дует повинен бути оформлений максимально зручно і затишно.

 
Перед тим як почати оформляти веранду потрібно почати з плану подумати про свої звички та звички своїх близьких і рідних і реалізувати їх у життя. Але найголовніше, щоб ця споруда була цілісною з основним будинком. Інтер'єр потрібно підбирати в такому стилі, щоб він був ненав'язливий, щоб він з легкістю переходив з домашнього комфорту в зону природи. Тут повинні бути основні природні матеріали можливо це якісь, плетені меблі з натурального ротанга або дерева, також можна використовувати і меблі з каменю. Ну ось наприклад можна використовувати і таку стратегію, якщо прибудова виконана з дерева, то бажано і виконувати інтер'єр в такому ж стилі. Якщо основа виконана з цегли то можна виконати інтер'єр у вигляді цегли такий образ буде актуальнішим якщо Ви дуже любите такий стиль інтер'єру як хай-тек або мінімалізм.
веранда фото
 
відкрита веранда
 
веранда у своєму будинку фото
 
Також потрібно продумати, чи такий момент вона опалюватиметься в зимову пору року, чи це місце служитиме виключно для літнього часу проведення. Якщо ж Ви хочете проводити там час цілий рік то варто подумати про те, як Ви збираєтеся відтоплювати приміщення, то звичайно можна підібрати такі матеріали для оформлення затишку, які Ви захочете, але а якщо Ви не збираєтеся відтоплювати приміщення, то краще вибрати вологостійкі матеріали завдяки їх властивості вони просто не відволожаться в холодну пору року.
 
Розташувати веранду найкраще біля головного фасаду хоча багато хто робить її з торця вона також добре виглядатиме і в цьому місці. Розміри тут підбирає кожен господар для себе індивідуально. Найчастіше довжина такого приміщення від 4х метрів завдовжки та 2 метри завширшки це найменший який можна встановити для веранди. Поставити її можна на палі фундамент може бути такої ж глибини як і фундамент основної споруди.
 
Також варто підняти таке питання як засклити веранду або залишити закритою тут кожен вирішує для себе сам але знову такі повернемося до початку все залежить від того скільки Ви будете проводити там часу на рік або це цілий рік або тільки влітку. Якщо цілий рік то звичайно засклити веранду точно потрібно :) І звичайно ж найкраще це питання підняти в літню пору року так як взимку встановлювати скло пакети набагато гірше і не зручно. Обов'язково продумайте які повинні бути скло пакети, варіанти провітрювання. Якщо так Вам пощастило, що Ви маєте дуже гарний вигляд із вікна можна зробити панорамні вікна.
 
 
 
веранда фотографії
 
веранда всередині ремонт
Потім подумайте як Ви оброблятимете стелі і стіни якщо Ви хочете оформити веранду таким чином, щоб вона була теплою ми радимо звернути увагу на вологостійкий гіпсокартон цей матеріал відмінно підійде. Потім, щоб навести красу ми пропонуємо зашити все пластиком, він до речі може бути виконаний у різних дизайнах з ним Ви зможете підібрати максимально потрібний відтінок. Ми також не радимо використовувати в цьому приміщенні шпалери, а ось декоративна штукатурка буде в самий рас, а якщо Ви вибрали щоб веранда була завжди відкритою то це найкращий спосіб.
 
Також подумайте про те, щоб хорошу підлогу його можна виконати з паркету або ламінату. Але спираючись на свій особистий досвід найкраще для підлоги підійде плитка або лінолеум, плінтус який з'єднуватиме підлогу і стінку найкраще вибрати пластиковий. Якщо Ви хочете зробити веранду максимально зручним місцем для відпочинку, ми радимо звернути увагу на розсувні системи, це можуть бути як двері так і стіни, таким чином Ви отримаєте відкриту терасу, де Ви зможете з повним комфортом проводити час.
 
Наступний етап це оформлення приміщення меблями тут також варто обдумати, що Ви конкретно хочете але і від того засклили Ви веранду чи ні так як потрібно підбирати меблі. Якщо Ви залишили веранду відкритою то звичайно варто звернути увагу на такі меблі які б не боялися зовнішніх температурних змін для такого найкраще підійдуть меблі зі штучного ротанга Каркас цих меблів виконаний з металу, а сам каркас обплітається штучним матеріалом який не боїться вологи та вогкості. І якщо навіть буде мінус, то нічого з такими меблями не станеться до того ж вона дуже красиво виглядає і має естетичний вигляд не дивлячись на свої витривалі здібності. Також такі меблі можна сміливо використати якщо веранда закрита вона також підійде! Якщо Ви купуєте звичайні меблі і у Вас закритий майданчик, то найкраще брати її світлих тонів так як інші кольори будуть просто вигоряти. Але як показує практика люди найчастіше в такі місця купують плетені меблі і віддають свій вибір тих меблів, які виконані з натуральних матеріалів. На підлогу можна вистелити килимки з соломки або різними предметами інтер'єру з бамбука. Сьогодні в інтернеті можна придбати безліч подібної продукції.
 
Якщо Ви хочете заощадити місце ми можемо порадити Вам зробити меблі які б входили з підвіконнями такими може бути стіл, лавка до того ж якщо у Вас є хороший майстер з виготовлення диванів Ви його зможете попросити зробити також відкидним диван який буде економити місце. Також Ви зможете встановити підвісне крісло кокон шар - це кошик в якому людина з максимальним комфортом може розташуватися в ній. Особливість таких меблів в тому, що вони можуть бути встановлені до стелі і на стійці якщо Ви віддали свій вибір до стелі, то в цій комплектації Ви зможете заощадити пристойне місце на підлозі так як крісло буде встановлено в підвішеному стані. Каркас виконаний також зі штучного ротанга і якщо Ви вибрали веранду відкритого типу таке крісло відмінно підійде ще й колір ротанга і колір м'якої частини (подушки) Ви завжди зможете вибрати самі під свій інтер'єр.

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: