Як зробити своїми руками підвісне крісло-кокон - майстер клас

Кожна людина хоче облаштувати свій будинок таким чином, щоб він був не тільки красивим, але й функціональним, адже сучасний скажений ритм життя висмоктує з нас усі сили, тому потрібно дати можливість відпочити собі та своєму організму як фізично так і морально. Ось певною мірою підвісне крісло кокон було створено для такої мети. У недалекому минулому такі крісла кулі використовували тільки на відкритих ділянках скажімо на дачі в саду або на терасах, сьогодні скажемо вже стало модно використовувати таке крісло у себе в квартирі та й не тільки встановлюють його тому, що це модно адже це незвичайно мати у себе вдома таке чудове крісло, яке дарує комфорт та унікальний дизайн Вашому інтер'єру. ... Читать дальше »

Коментарі(0)

Як зробити дитячу кімнату яскравою за допомогою безкаркасних меблів?

Перед тим як почати оформляти дитячу кімнату потрібно, точно знати в якому стилі вона буде виконана, адже можна зробити кімнату стриманою. Але кожному батькові потрібно пам'ятати, що дитяча кімната це маленький світ, в якому дитина буде рости і розвиватися, тому потрібно багато продумати від інтер'єру до меблів. ... Читать дальше »


Какой цвет кресла мешка выбрать для гостиной?Если Вы решили выбрать кресло мешок и Вы решили в каком месте он будет стоять и даже знаете в какой ткани он будет выполнен но не знаете, какой цвет подобрать для него то Вам нужно прочитать данную статью. Цвета мебели и самого интерьера имеют очень решающее значение благодаря им Вы сможете создавать интерьер по своему вкусу к примеру ... Читать дальше »


Які меблі купити для гаража?

Зазвичай ми звикли бачити в гаражах старі меблі, які нам більше вже не потрібні з квартир, ми їх несемо в гараж тому, що викинути шкода і ось таким чином наші старі меблі доживають свої дні в нашому гаражі. За часто такі меблі точно не пристосовані до нового місця так як гараж все ж таки є гараж там сиро і звичайно ж нічого не опалюється тому меблі зазвичай в таких умовах просто розсипаються в кінцевому підсумку ви її викинете. Сьогодні наша команда Art-Puf хоче запропонувати Вам новий підхід в облаштуванні гаража. ... Читать дальше »


Купити геймерське крісло, яке крісло вибрати для ігор у приставкуСьогодні асортимент геймерських крісел дозволяє вибрати оптимальний варіант для кожного, але сьогодні ми розглянемо яке крісло найкраще підійде для ігор на приставці. Люди які грають наприклад на x-box знаходяться в положенні сидячи і щоб процес дійсно був максимально зручним у всьому світі прийнято грати сидячи на Bean Bag або як його часто називають крісло мішок адже вся зручність полягає в тому, що виріб просто створено для цієї мети за рахунок того, що безкаркасні меблі набувають форми сидячої людини в ньому і кожен рух крісло "відчуває" і моментально підлаштовується під вигини Вашого тіла. ... Читать дальше »


Как обустроить приусадебный участок для отдыха идеи дизайна

Вам пощастило мати присадибну ділянку? і Ви мрієте створити в ньому комфортну зону, де буде красиво і затишно, тоді у нас Ви знайдете пару хороших ідей, які точно будуть Вам корисні. Так як скоро літо і Вам точно захочеться проводити більше часу на свіжому повітрі, тому варто приділити достатньо часу, щоб Ваша присадибна ділянка виглядала добре. По-перше, потрібно поєднати неживі предмети інтер'єру з зеленими насадженнями, так щоб це було красиво і гармонійно. Також це можна зробити так, щоб Ви могли ... Читать дальше »


Які вибрати меблі для вуличної альтанки?

У кожній альтанці повинні бути меблі інакше яка користь від неї? Якщо не буде зручних та комфортних меблів як у такому випадку можна влаштувати посиденьки зі своїми близькими друзями або родичами. Якщо у Вас є дача та альтанка, то Вам потрібно дуже уважно підійти до питання вибору меблів для неї та як її облаштувати, щоб було красиво та функціонально. Також варто звернути увагу з якого матеріалу, буде виконано меблі ми радимо ... Читать дальше »


Ідеї для облаштування офісуСьогодні наша команда Art-Puf хоче запропонувати Вашій увазі одну цікаву ідею з облаштування офісу і Ви точно зможете щось взяти для своєї уваги і втілити це в життя у своєму офісі і Ваші співробітники будуть Вам вдячні. У більшості випадків коли процес дійшов до оформлення це приблизно виглядає ось так: ... Читать дальше »


Мішок для сидіння на підлозі, що це таке і чому він так називається?

Популярність безкаркасних меблів шокувала навіть самих творців дизайнери минулого століття з Італії навіть не могли запідозрити, що їхня ідея колись зможе так вистрілити і тепер їхня розробка має великий попит, це дуже круто до того ж сьогодні часто зустріти крісло мішок можна по телевізору в різних популярних передачах, фільмах, серіалах тощо. ... Читать дальше »


Чи можна робити ремонт взимку у квартирі?Давайте розглянемо таке популярне питання чи можна робити ремонт у квартирах у зимовий період часу, розглянемо які є плюси та мінуса в цій витівці. Плюс ремонту в зимовий час у тому, що за ціною він обійдеться набагато дешевше, ніж у літню пору року, оскільки попит на цю послугу знижується в зимовий час і ціна відповідно. Якщо говорити про те, що взимку робити ремонтні роботи погано, то тут таку думку можна спричинити сумніву, оскільки можна все зробити якісно, потрібно дотримуватися всіх технологій. ... Читать дальше »


« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 14 15 »