Фото підвісного крісла на опорі

Хто хоче додати в свій інтер'єр особливу особливість хочуть отримати легкість і легкість в інтер'єрі. Ми пропонуємо, щоб ідея максимально себе реалізувала подумати, щоб встановити підвісне крісло зі штучного ротанга. Це особливі крісла, де каркас виступає в ролі металу, а потім у ручну обплітається пластиковою стрічкою (штучним ротангом). Ми хочемо запропонувати величезний вибір цих крісел у нашому магазині. Найчастіше їх ставлять на вулиці біля веранди чи балконі. Але у нас є успішні приклади, де люди воліють, щоб такі крісла радували їх і всередині квартири. За якими ознаками можна поділити підвісні крісла?

  • 1) місткість (вони бувають одномісні та двомісні)
  • 2) Дизайн ( крісла мають різні кольори каркасів та кольори подушок)
  • 3) Підвісне крісло можна використовувати на опорі та без неї.
 
Якщо, Ви точно знаєте, що хочете купити тоді це спрощує в рази вибір. Наприклад ви маєте невелику квартиру скажемо 40 квадратів, але хочете у свій будинок таке крісло тоді Вам потрібно розглянути варіант установки такого крісла кокона без стійки, це робиться для того, щоб заощадити місце. Але ви повинні розуміти, що коли ви встановите це крісло воно не буде мобільним, то воно завжди буде на цьому місці. Якщо Ви маєте натяжну стелю в такому випадку встановлення такого крісла не можливе, але якщо Ви хочете його і тільки почали робити ремонт, тоді варто подумати відразу і встановити спеціальні кріплення для свого майбутнього крісла.
 
Також за багато років роботи ми стикаємося з такою проблемою де, наприклад, у нашого клієнта вхідні двері мають проріз шириною 60 см, а глибина нашого крісла 75 см у такому випадку крісло ви не зможете пронести в кімнату для того, щоб не сталося такого казусу потрібно виміряти вхідну двері та повідомити нашому менеджеру пройом своїх дверей. І наші майстри зроблять крісло на замовлення, зменшивши його глибину, щоб виріб пройшов у вашу кімнату з цим питанням, потрібно бути гранично уважним.
Элемент Декора
Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: