Приклади готових рішень сучасних інтер'єрів LOFT, Мінімалізм фото 2022


Сьогодні наша меблева компанія Art-Puf  хоче порушити таке питання як готові рішення інтер'єрів, якщо задати будь-який запит у пошуковик де Ви хочете взяти для себе якусь або ідею то Ви там просто знайдете дуже багато фотографій, що відрендерили це просто картинка зроблена за допомогою графічних редакторів. Але знайти готове рішення і найголовніше на нашу думку це знайти моментально, де можна купити ті чи інші меблі з картинки, і ми в Україні намагаємося вирішити це питання. Багато наших клієнтів купують наші меблі і ми просимо їх надіслати нам їхні фотографії де вони успішно вставляють наші предмети інтер'єру, а Ви в свою чергу зможете підкреслити для себе якусь з ідей. Оскільки Ми виробники меблів, а саме у нас Ви зможете знайти меблі з ротанга  ;де наші клієнти вставляють крісла, столики на свою терасу або відкрите повітря. Існує думка, що плетені меблі можуть бути використані тільки на вулиці ми своїми фото відгуками намагаємося показати Вам, що це зовсім не так. Адже плетені крісла дуже часто беруть у звичайні квартири і не тільки на балкони хоча чаші звичайно саме туди. У нас безліч існує ідей як Ви зможете імплементувати наші вироби в альтанку або на терасу. Підвісні крісла це вже в 2022 році можна сказати класика зустріти такий виріб десь у когось або в квартирі взагалі не складає праці ми можемо з упевненістю сказати, що 40% продажів саме цих виробів ми продаємо в звичайні квартири, але як ми писали раніше, що багато хто думає, що ротангові меблі не можуть бути використані в звичайних квартирах, це прямий доказ, що крісла кокони часто беруть у сталінки, хрущовки, новобудови і так далі. ;

Меблі LOFT це абсолютно нове напрямок який просто дуже серйозно став одним з найулюбленіших в Україні, тому що при виробництві цих меблів використовуються самі, що не Матеріали це масив різних дерев'яних порід дерева які відмінно додадуть родзинку в сучасний стиль. Вона виглядає просто але дуже сучасно і красиво у нас Ви знайдете всі потрібні предмети інтер'єру для того, щоб оформити свій будинок або наприклад комерційне приміщення адже безліч барів, кафе і ресторанів віддають перевагу саме цьому стилю його ще часто називають "мінімалізм", оскільки немає нічого зайвого. Придбати Ви зможете від крісел до різних столів як робочих так і письмових. Якщо Ви шукайте ідеї як оформити свій інтер'єр і живете в Україні ми готові Вам допомогти в цьому питанні тому що за спиною у нас вже безліч прикладів робіт, де Ви знайдете для себе ідею. Наша команда Арт-Пуф бажає Вам творчої наснаги та успіхів в оформленні своїх приміщень. 

Сьогодні мова піде про те, як можна максимально цікаво урізноманітнити свій балкон або лоджію на прикладі нашого клієнта. Насамперед хочемо сказати, це буде цікаво тим, у кого балкон або лоджія має площу більше 5 квадратів :) У нашого клієнта лоджія близько 10 квадратів у панельному будинку. Місце взагалі достатньо, щоб придумати особливість у своєму інтер'єрі і зробити з цього місця у своїй квартирі дійсно хорошу зону відпочинку. Адже погодьтеся у сучасному світі важливо мати у своїй квартирі таке місце. Клієнт хотів розташувати два крісла для себе та своїй другій половинці вибирав між безкаркасними меблями та кріслом папасаном. Хто стежить за трендами меблевого світу знають, що крісла мішки вже не особливо популярні і вони є вже у кожного майже тим самим не втрачають своєї актуальності, а ось те, що запропонували ми дійсно унікально таке крісло виробляємо в Україні тільки наша компанія Art-Puf клієнт має лоджію у світлих тонах тому сам каркас ми обплели у бежевому кольорі. Наг ... Читать дальше »

Просмотров: 7185 | Додав: Admin | Дата: 21.02.2018 | Коментарі (0)

Сьогодні ми хочемо запропонувати невелику ідею оформлення дитячої кімнати. У кожного з батьків настає такий момент коли потрібно подумати про те, як облаштувати дитячу кімнату і чим раніше Ви це зробите, тим краще дитина навчитися бути самостійною, а це дуже важливий процес у вихованні. Ми компанія Арт-Пуф, яка хоче показати в цій невеликій замітці наш відгук, який відмінно доповнив інтер'єр дитячої кімнати. У цьому конкретному випадку була облаштована дитяча кімната для дівчинки у віці 3х років в Мультяшному стилі на популярний мультик "Свинка Пеппа" в даному випадку дитина дуже любить даного мульт персонажа і батьки вважали за потрібне додати в інтер'єр дитячої кімнати улюбленого героя дівчинки. Хочемо сказати, що перед продажем ми завжди уточнюємо кому Ви купуєте крісло, щоб запропонувати для Вас максимально потрібний продукт адже безкаркасні меблі складаються з безлічі тканин, де за кожною передбачений окремий спосіб догляду за нею. Перед Вами п ... Читать дальше »

Просмотров: 3276 | Додав: admin1 | Дата: 19.02.2018 | Коментарі (0)

Багато наших клієнтів запитують яке крісло можна підібрати для світлого інтер'єру, адже саме в цих тонах українці вважають за краще прикрасити свою квартиру або окрему кімнату. Клієнт який замовляв це крісло також сам хотів додати родзинку в свій інтер'єр як ми бачимо кімната не має будь-яких меблів або предметів інтер'єру. Крім крісла мішка тому власник захотів додати родзинку в свій інтер'єр і вибрав для своєї мети підвісне крісло кокон який вручну обплітається штучним ротангом, такі меблі надають легкості будь-якому інтер'єру. Тому в даному випадку крісло для світлого інтер'єру було підібрано вдало адже, таку модель крісла можна застосувати не тільки для світлих інтер'єрів, але і для темних теж просто потрібно підібрати штучний ротанг під свій інтер'єр. Також варто звернути увагу на подушку вона виконана в рожевому кольорі, що додає яскраву пляму в суть всього інтер'єру, також варто ... Читать дальше »

Просмотров: 3289 | Додав: admin1 | Дата: 19.02.2018 | Коментарі (0)

Цей інтер'єр знаходиться у своєму будинку і господарі вирішили оновити його в цьому допомогло їм підвісне крісло встановили вони його біля кухні. Так як це свій будинок у господарів не виникло питань, де його можна розмістити так як площа дозволяла. Ротангові меблі мають такі властивості як універсальні, міцні і повітряні. Багато людей думають, що крісла з ротанга повинні бути використані на вулиці або десь на веранді, але ми хочемо показати, що такі меблі добре виглядають в будь-якому іншому інтер'єрі також і у своєму будинку. Сам каркас виконаний з металу, а потім обплітається в ручну господар інтер'єру не захотів виділяти крісло яскравою подушкою тому віддав перевагу подушці в світліших тонах і вибрав її ніжно блакитному кольорі. Також бачимо, що першим хто почав тестувати крісло це собачка на прізвисько "Ніколь" і як ми бачимо їй воно дуже подобається. Ми вважаємо, що цим прикладом ми показали підвісні крісла можуть чудово доповнювати будь-який інтер'єр ... Читать дальше »

Просмотров: 3706 | Додав: admin1 | Дата: 19.02.2018 | Коментарі (0)

Таку красу нам надіслав київський офіс, де було встановлено наше крісло, завдання компанії було зробити максимально презентабельну приймальну, адже це перше місце, яке бачить Ваш клієнт або партнер, тому компанія продумала цей момент для підняття іміджу. Вирішили встановити в лофт стилі так як сьогодні це тренд і вироби в даному стилі мають довгий термін експлуатації. Дизайн виконаний повністю у вигляді ідеальної кулі з великою м'якою подушкою, що додає родзинку в це крісло. Наша команда Арт-Пуф вважає цю модель трендом нашого магазину вона дуже популярна і має гарний попит і це не з просто адже той комфорт який дарує ця модель не зрівнятися ні з чим глибина крісла 70 см, що дозволяє з ногами залізти в нього та відпочити з комфортом. Виріб має відносно невелику вагу близько 15 кг, також у нас Ви зможете знайти таку саму модель тільки в підвісному виконанні. Що робить цей виріб насправді функціональ ... Читать дальше »

Просмотров: 21466 | Додав: admin1 | Дата: 17.02.2018 | Коментарі (0)

« 1 2