1
655
Admin

Для яких інтер'єрів підійде кругле підвісне крісло?

Для яких інтер'єрів підійде кругле підвісне крісло?
 

Якщо Ви розглядаєте варіант інтеграції підвісного крісла в свій інтер'єр звичайно потрібно подумати про багато, наприклад, чи підійде воно Вам чи ні, можна ж і нашкодити своїми ідеями і зробити тільки гірше. Ми радимо звернути увагу на наші підвісні крісла з ротанга, які відмінно підійдуть для класичних інтер'єрів, лофт, хайт-тек. Оскільки ми продаємо меблі вже досить великий час і часто запитуємо у своїх клієнтів куди вони хочуть встановити підвісне кругле крісло і в якому стилі виконаний їх ремонт і найчастіше отримуємо відповідь "беремо в квартиру ремонт зроблений в стилі класика" що зайвий раз доводить, що класика живіша за всіх живих :). Сьогодні можна зустріти ще таке слово як "неокласика" це та ж класика тільки додали приставку "нео" якщо в двох словах це додавання різних нових предметів меблів ось, наприклад, був у вас ремонт в стилі класика ви купили підвісне крісло і його сміливо можна називати " "неокласика" нічого нового.

 
Підходить підвісне крісло для стилю лофт? Дуже навіть варто звернути увагу на моделі які не мають ротанга де йде можна сказати голий метал ось таке підвісне крісло лофт підійде для вас воно суворе і при цьому можна вибрати будь-який текстиль який відповідатиме стилю лофт.
 

Інтер'єри в стилі кантрі ось тут підвісні кокони це можна сказати елемент який вже став маст хевом навіть до того як підвісні крісла набрали свою популярність французький модерн дуже добре дружить з плетеними меблями з ротанга, раніше це був натуральний зараз це штучний так як він виглядає більш сучасно .

Давайте зробимо підсумок існує ще багато різних дизайнів і перераховувати їх немає сенсу потрібно розуміти одне, що дизайнери якоюсь мірою плутають нас вони придумують стилі які в чомусь нас обмежують і якщо Ви сучасна і прогресивна людина яка не залежить від чужої думки використовуйте ті меблі у вашому будинку яка вам подобається це стосується не тільки підвісних крісел, але й будь-яких інших меблів, пам'ятайте про це.

 
 
підвісне крісло з ротанга фото
 
підвісне крісло на балконі
 
підвісне крісло фото на балконі
 
Як Ви бачите, часто використовують підвісні крісла в тих місцях, де вузько часто ця балкони або тераси вони відмінно підходять для цих місць і роблять ваш відпочинок більш якісним.
крісло кокон на балконі
 
підвісне крісло з ротанга в інтер'єрі
 
підвісне крісло в спальні кругле
 
світле крісло підвісне кокон з ротанга
 
Як Ви бачите всі інтер'єри світлі розташовують до світла тому вони такі повітряні та просторі і при цьому візуально там де спальня скажемо 15 кв метрів вона здається набагато більшою за рахунок крісла, оскільки воно дає об'єм у приміщенні.
для яких інтер'єрів підійде коконне крісло?
 
вузьке підвісне крісло в інтер'єрі
 
Також якщо Ви хочете розібратися в покупці крісла більш скрупульозно ми радимо прочитати статтю від чого залежить вартість підвісного крісла ми там детальніше розповіли від чого буде подорожчання або навпаки зменшення ціни.
 
avatar
це найкращі крісла! Підвісні крісла – це новинка для нашого ринку! Особливо вони чудово виглядають в інтер'єрі квартири.

Ім'я *:
Email:
Підписка:1
Код *: